BGRegistar.com

БАЛКАНТУРИСТ АД

Информация

БАЛКАНТУРИСТ АД

БАЛКАНТУРИСТ АД - символът на българския туризъм !

 

Лицензиран туроператор и туристически агент, със седалище град София, бул. Цар Освободител 4.

 

Развива своята дейност в областта на туризма. Специализирана туристическа агенция за организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина.

 

Предлага широк спекър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, с разнообразни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

БАЛКАНТУРИСТ АД е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти. Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света.

 

Вече шестдесет години туристическата агенция с удоволствие се грижи за едни от най - приятните моменти в живота - мечтаната ваканция!

 

Удовлетворението идва с многобройните клиенти, които години наред избират Балкантурист за своята почивка и пътувания в България и по света.

 

Клиента знае какво търсите - БАЛКАНТУРИСТ АД - как да Ви го предложи. С качество, отлична организация, персонално внимание и всичко необходимо при Вашия избор.

 

Търговската марка Балкантурист е добре позната на международния туристически пазар и се свързва с всички видове пътувания за и от България.

 

Балкантурист АД е предпочитан партньор у нас и в чужбина заради високия професионализъм, отличното качество и безупречно обслужване.

 

Признание за това са десетките международни и национални награди, както и дългогодишното членство в авторитетни международни професионални туристически организации - IATA, UFTAA, ASTA, JATA, ETOA, а също и в българските браншови организации - БАТА, БХРА.

 

УСЛУГИ

БАЛКАНТУРИСТ АД предлага широка гама от услуги :

 

  • Резервации за хотели в страната и чужбина и пълна туристическа информация
  • Почивки - на море, планина, спа ваканции, уикенди и пътувания по индивидуални програми, специализирани културно-познавателни турове
  • Екскурзии в чужбина - многообразие от атрактивни предложения за пътувания до близки, далечни и екзотични дестинации, почивки и круизи в цял свят
  • Подготовка, организация и провеждане на международни и национални конференции, семинари, team building и други бизнес събития
  • Резервации и продажба на самолетни билети 
  • Туристически автотранспорт и транспортни услуги
  • Експертно екскурзоводско обслужване на повече от десет езика


За Вашите конференции, семинари, фирмени мероприятия и бизнес пътувания опитни служители на Балкантурист АД ще се погрижат за всичко. Професионално ще организират Вашите конферетни и фирмени мероприятия, бизнес срещи, семинари, както в страната, така и в чужбина.

 

За Вашите чуждестранни гости - туристическата агенция предлага над 30 интересни тура, дегустации в известни винарски изби, посещение на концерти, спектакли, фолклорни програми и много други по избор и индивидуална заявка.

 

Контакти

БАЛКАНТУРИСТ

София, бул. Цар Освободител 4
029875192
0886333570
029884177