BGRegistar.com

БАЛКАНТЕЛ ООД

Информация

Балкантел ООДБалкантел ООД е фирма, създадена през 1990 година. Компанията притежава опит в сферата си на дейност над 20 години.

 

Дружеството е специализирано в областта на телекомуникациите, в т.ч. радио пренос и излъчване, системи за управление и контрол на въздушната навигация и кацане, изграждане, поддръжка и развитие на комуникационни, информационни и навигационни системи. Фирмата извършва проектиране и дизайн на гореизброените, доставка на устройства за жп сигнализация и сигурност, търгува с телекомуникационно оборудване и прецизна измервателна апаратура и техника.

 


Балкантел ООД е сред водещите и наложили се у нас фирми доставчици, системни интегратори и цялостни изпълнители на проекти „до под ключ“.

 


Компанията изпълнява успешно и качествено редица дългосрочни договори за следгаранционно обслужване на предлаганите и изграждани услуги и продукти. Фирмата осигурява цялостна поддръжка по време на целия жизнен цикъл на оборудването и системите, които предлага.

Качество и сертификати

Качество


Важна част от стратегията за развитие на Компанията е непрекъснатото усъвършенстване и постигане на най-високо ниво на стандартите за изпълнение на възложените проекти. Балкантел поддържа Интегрирана система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, с първоначална сертификация от 2002 г.


Балкантел е сертифицирана и по изискванията на съюзната публикация на НАТО - AQAP 2110- за проектиране, доставка, системна интеграция и внедряване на комплексни телекомуникационни и информационни системи.


Сертификати

 

Балкантел ООД

 

 Балкантел ООД

 

 Балкантел ООД

 

 

Балкантел ООД

Контакти

БАЛКАНТЕЛ ООД

София, ул. Братя Бъкстон 68
028500430, 029559303
029559189