BGRegistar.com

ПОЧИВНА СТАНЦИЯ СТРОИТЕЛ

Информация

БАКАЛОВ 2002 ЕООД

Курорт град Баня, Пловдивско е известен като Карловски минерални бани.

 

 

Минералните води в курорта са хипертермални, слбоминерализирани и са с висока алкална реакция. Водите се използват за балнеопроцедури и питейно лечение.

 

 

Курортът разполага още с лечебна кал – землист торф, който е пропит с минерална вода. Богат е на неограничени вещества с ценни лечебни свойства.

 

 

Курортът е изключително подходящ за лечение на заболявание на опорно-двигателния апарат, ревматоиден полиартрит, болестта на Бехтерев, артрити, артрози, периартрири, бурсити и други.

 

 

 

На територията на почивната станция се осъществява лечение на заболявания на периферната нервна система и гръбначния мозък: радикулити, неврити, плексити, полиневропатий, увреждане на междупрешленните дискове, дископатии и дискови хернии.

 

 

Осъществява се лечение на функционални заболявания на нервната система – неврози и други, лечение на гинекологични заболявания -хронични заболявания на яйчниците, аднексити, ендометрири, параметрити, лечение на повишено или понижени кръвно налягане.

 

 

Всички, лекуващи се в почивна станция „Строител“ ползват балнеолечебни процедури – басейн или вана, електро и светлолечение, които са включени в цената на нощувките.

 

 

Срещу допълнително заплащане, посетителите на Станцията могат да ползват сауна, лечебни масажи, ултразвукова терапия и подводен масаж – тангентор.

 

 

 

Почивна станция Строител разполага с апартамент, парна баня, открит външен минерален басейн, балнеолечебна база. Почивната база разполага с механа, която предлага хранене на достъпни цени.

 


Минералният плаж с басейн, с олимписйки размери, и детските басейни се намират в непосредствена близост до базата на почивната станция и работят всекидневно от юни месец до края на септември.

 

 

Контакти

БАКАЛОВ 2002 ЕООД

Баня, ул. Липите № 22 А
031322490, 031322476
0893491110