BGRegistar.com

А-Тест-Серт ЕООД

Информация

А - ТЕСТ - СЕРТ ЕООД

А-Тест-Серт ЕООД - акредитиран орган за сертификация на персонал

А-Тест-Серт ЕООД стартира дейност през 2022 год. като акредитиран орган за сертификация на персонал с обхват на акредитация съгласно БДС EN ISO/IEC 17024: Сертификация на Изпълнителски персонал по заваряване (заварчици) със Сертификат за акредитация от БСА (Българска Служба за Акредитация).


Работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори, като се стреми да им предложи услуги за подобряване на техния проект, продукт или услуга до европейско и/или световно ниво.


Специалисти в компанията са подбрани експерти с дългогодишен опит в различни сфери и професионални направления: заваряване, инженерни науки, управление на качеството, строителство и информационни технологии, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.

 

Благодарение на богатия си опит и прецизна работа в областта на инженеринговите услуги, А-Тест-Серт ЕООД се наложи и утвърди като лидер в бранша, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор, което му позволи да работи дългогодишно за водещи компании в България.


Адаптивните експертни решения на дружеството са допринесли за реализация на значими проекти, както и за реализация на качествена продукция и услуги за външния и за вътрешния пазар.

 

 

Контакти

А-Тест-Серт ЕООД

София, Лозенец, ул. Добър Юнак № 6, партер
0888860863, 0887385165