BGRegistar.com

Ax Sport

ax sport, ax sport софия, агенция за организиране на парашутни скокове софия, бънджи скокове до пещерата проходна, бънджи скокове край велико търново, бънджи скокове край габрово, бънджи скокове на клисура, група за народни танци на летище софия, екстремен ден на клисура, екстремен ден на проходна, мазагин екипировка за екстремни спортове, организирани екстремни преживявания, полет с тандемен парапланер, продажба на качествени алпийски въжета софия, продажба на средства за височинна защита софия, рафтинг в кресненското дефиле, рафтинг на река струма, резервация на бънджи скок, спускане по водопад с въже, спускане с надуваем каяк, тандемен скок с парашут, фирма за организиране на полет с парапланер, фирма организатор на бънджи скокове софия, фирма отганизатор на полет с парапланер, фирма отганизатор на скокове с парашут

Информация

Ax Sport

 

Ax Sport - разнообразни Ектремно-развлекателни дейности.

 

Ax Sport работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

Мазагин - екипировка за екстремни спортове. Всички, предлагани средства, притежават необходими сертификати. При правилна употреба, продуктите осигуряват надеждна защита.

 

Аксесоарите и уредите, дават възможност за сигурно изкачване и спускане. Продуктите се характеризират с универсалното си предназначение. Подходящи за екстремни спортове.

 

Всички изделия са произведени в съответствие с европейските стандарти и покриват изискванията на международните аплпийски оргзнизации.

Екстремно-развлекателни дейности

Бънджи скокове

 

Полет с парапланер

 

Алпинизъм

 

Туристически програми

 

Парашутни скокове

 

Рафтинг

 

ATV

 

Тиймбилдинг

 

Х дни

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

ВИ ДЖИ ЕМ ЕООД

София, бул. Ситняково 41 А, бл. 1, ет. 1
029434730
0888391240