BGRegistar.com

АУТОКАР 2001 ЕООД

Информация

АУТОКАР 2001 ЕООД

Аутокар 2001 ЕООД е със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на авто - мото услугите.

 

Фирмата се занимава с продажба на части и принадлежности за автомобили. Търговия на дребно с авточасти.

 

В магазин на Аутокар 2001 ЕООД може да намерите голямо разнообразие на авточасти  и автоелектроника и принадлежности за различни марки автомобили.

 

Съвременният пазар предлага огромно разнообразие от всякакви авточасти за всички марки и модели. Авточастите, консумативите и разнообразните автоаксесоари са неоходими за поддръжката на всеки автомобил, за да работи добре, за да се чувствате сигурни и спокойни по време на вашите пътувания.

 

Това е една постоянна зависимост – колкото повече използват шофьори своите автомобили, толкова повече расте нуждата от резервни авточасти за тях и предлагането им. И от всичко това печели потребителят, който в своя забързан живот не може без своя автомобил. А всеки автомобил има нужда от постоянна поддръжка.

 

Днес огромно разнообразие от  авточасти и аксесоари можете да намерите в магазина на Аутокар 2001 ЕООД, където ще Ви предложат огромно изобилие от продукти, автомобилни части и аксесоари, където ще имате възможност за избор.

 

При нужда от Ваша страна, квалифицираните консултанти ще Ви помогнат със съвет или консултация за търсената от Вас авточаст или автоаксесоар.

Контакти

АУТОКАР 2001 ЕООД

София, ж.к. Сухата река, бл. 225, вх. Г, ет. 1
029455926, 029312360