BGRegistar.com

Аустротерм България ЕООД - Продукти

austrotherm, austrotherm eps, austrotherm eps plus, austrotherm xps, austrotherm фасадни профили, архитектурни елементи от аустротерм, аустротерм, аустротерм българия, аустротерм българия еоод, висококачествени топлоизолационни продукти, висококачествени фасадни профили, висококачествени шумоизолационни продукт, експандиран и екструдиран полистирен, експандиран полистирен за изолации софия, екструдиран полистирен за изолации софия, изолации с експандиран полистирен софия, изолационни продукти от полистирен софия, плочи от експандиран полистирен софия, препоръчан производител на изолационни продукти, препоръчана фирма за изолационни продукти, продукти от експандиран полистирен софия, производител на експандиран полистирен софия, производител на екструдиран полистирен софия, производител на изолации от полистирен софия, производител на полистирен за изолации софия, производител на полистирен за топлоизолации, производител на полистирен за шумоизолации, производител на топлоизолационни продукти, производител на фасадни профили софия, производител на шумоизолационни продукти, топлоизолации аустротерм, фирма за изолационни продукти от полистирен, шумоизолации аустротерм

Продукти

Продуктовата гама на Аустротерм включва енергоспестяващи решения с разнообразни области на приложение:

 

Аустротерм България ЕООД - енергоспестяваща топлоизолация

 

Austrotherm EPS - Топлоизолационни плочи от експандиран полистирен, познат повече като стиропор, които намират широко приложение за изолация на покриви, стени, тавани и основи на офиси, жилищни сгради и други обекти. С този особено ефективен изолационен материал бързо и лесно се пестят разходи за отопление.
Най-естествената топлоизолация!

 

Аустротерм България ЕООД - Austrotherm EPS

 

Austrotherm EPS-PLUS - Продуктите от серията Austrotherm EPS PLUS имат с около 23% по-добро топлоизолационно действие в сравнение с традиционния бял стиропор, което позволява да се отговори на все по-високите изисквания за енергийна ефективност на сградите. Благодарение на съдържащия се в тях графит, те спомагат за постигане на отлична топлоизолация, дори и при ограничени пространства. Това прави графитната топлоизолация предпочитан материал не само в новото строителство, но и при саниране.

Austrotherm EPS PLUS действа еднакво добре както през лятото, така и през зимата. През студените месеци стените остават топли и е възможно да се спестят до 85% от разходите за отопление, а през лятото топлоизолацията действа като климатична инсталация.

 

Аустротерм България ЕООД - Austrotherm EPS PLUS

 

Austrotherm XPS - Топлоизолационните плочи от екструдиран полистирен са особено подходящи за места, където екстремните натоварвания на натиск и влага поставят високи изисквания към топлоизолационния материал. Например: топлоизолация по периметъра и на цокъла на сградите, изолация на плосък покрив, изолация под фундаментна плоча, в мокри помещения и т.н.

 

Аустротерм България ЕООД - Austrotherm XPS

 

Austrotherm Resolution - нов вид топлоизолация от резолова твърда пяна. Със своята отлична топлопроводимост от 0,022 W/(mK) този продукт е най-доброто решение за затваряне на тесни пространства и гарантира най-голямо спестяване на място.

 

Аустротерм България ЕООД - Austrotherm Resolution

 

Austrotherm Фасадни профили - За красивия външен вид на фасадите Аустротерм разполага с многобройни варианти на профили, които придават неповторима нотка на индивидуалност на всяка сграда. Така лесно се реализират нови идеи или се възстановява автентичният дух на старата сграда.
Наред със стандартната производствена програма, по поръчка, могат да се изработят модерни профили, корнизи, фризове и други елементи по индивидуален проект.

 

Аустротерм България ЕООД - Austrotherm Фасадни профили

 

Оформление на фасадата с Austrotherm Фасадни профили:

 

  • Профили за рамкиране на врати и прозорци
  • Подпрозоречни и обкантващи профили
  • Корнизи
  • Ключови камъни. Рустикални камъни
  • Декоративни елементи
  • Профил с декоративен шлиц
  • Austrotherm Архитектурни елементи
  • Austrotherm Прозоречен елемент
  • Austrotherm Защитна шпакловъчна маса
  • Austrotherm PU Фугиращо лепило

Контакти

ЕЛПЕЩИ ЕООД

Казичене, Индустриална зона
029746470