BGRegistar.com

Аустротерм България ЕООД

austrotherm, austrotherm eps, austrotherm eps plus, austrotherm xps, austrotherm фасадни профили, архитектурни елементи от аустротерм, аустротерм, аустротерм българия, аустротерм българия еоод, висококачествени топлоизолационни продукти, висококачествени фасадни профили, висококачествени шумоизолационни продукт, експандиран и екструдиран полистирен, експандиран полистирен за изолации софия, екструдиран полистирен за изолации софия, изолации с експандиран полистирен софия, изолационни продукти от полистирен софия, плочи от експандиран полистирен софия, препоръчан производител на изолационни продукти, препоръчана фирма за изолационни продукти, продукти от експандиран полистирен софия, производител на експандиран полистирен софия, производител на екструдиран полистирен софия, производител на изолации от полистирен софия, производител на полистирен за изолации софия, производител на полистирен за топлоизолации, производител на полистирен за шумоизолации, производител на топлоизолационни продукти, производител на фасадни профили софия, производител на шумоизолационни продукти, топлоизолации аустротерм, фирма за изолационни продукти от полистирен, шумоизолации аустротерм

Информация

Аустротерм България ЕООД

Аустротерм България ЕООД

 

Аустротерм България ЕООД e дъщерна фирма на австрийския концерн Аустротерм - производител на висококачествени топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирен, фасадни профили и плоскости за вътрешно изграждане.

 

Австрийската компания Аустротерм е създадена през 1953 г. от Освалд Новотни - първият производител на стиропор в Австрия. През годините компанията разширява своята дейност, навлиза на нови пазари и успява бързо да заеме водеща позиция в областта на изолационните материали в Централна и Източна Европа. Групата на Аустротерм е част от Шмид-Индустри-Холдинг, един от най-големите строителни концерни в Европа. Групата включва фирми в 11 държави с общо 22 производствени бази.


Аустротерм България ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана комания, стартираща дейност през 2004 година. През 2005 год. официално е откит първият завод за EPS (експандиран полистирен) в околностите на гр. София.

 

Продуктовата гама на Аустротерм предлага оптимални решения за енергоспестяваща топлоизолация от мазето до тавана: за фундамента и мазето, за периметъра и областта на цокъла, за стените, плоските и скатни покриви, за вътрешността на сградата, както и за изолация от ударен шум.

 

Заводът на Аустротерм България в София не може да задоволи непрекъснато нарастващите нужди на българския пазар. Поради строителният бум по българското черноморие през 2008 год. е открит и втори завод за EPS в Айтос, който да обслужва източната част на страната.

 

През годините до днес, компанията се утвърди и наложи като лидер на пазара, успешно задоволявайки нуждите на своите клиенти.

 

Признанието за високото качество на плочите от експандиран полистирен на Аустротерм България ЕООД получава Златен медал на 61-вия Международен технически панаир в Пловдив.

Контакти

ЕЛПЕЩИ ЕООД

Казичене, Индустриална зона
029746470