BGRegistar.com

Ауриметрия ООД

ауриметрия, ауриметрия оод, ауриметрия оод софия, добавки от екологично чисти лечебни билки, екологично чисти добавки от аумертия, желатинови капсули с маслени извлеци от билки, здраве и красота дар от природата, здраве и красота с ауриметрия, здрави и красиви с ауриметрия, здрави и красиви с продуктите на ауриметрия, качествени натурални козметични продукти, лиофилизирани екстракти за производство на капсули, меки желатинови капсули с натурални масла, натурална козметика дар от природата, натурални козметични продукти дар от природата, натурални продукти от ауриметрия, натурално лечебна козметика дар от природата, натурално лечебни козметични продукти, нови иновативни козметични билкови продукти, предпочитана натурална козметика ауметрия, препопръчан производител на натурална козметика, препоръчана натурална козметика ауриметрия, продукти от билки и натуралните масла, продукти от екологично чисти лечебни билки, хранителните добавки от билкови екстракти

Информация

Информация

Ауриметрия - хранителни добавки от екологично чисти лечебни билки

 

Ауриметрия ООД е българска компания, учредена през 1996 год. със седалище град София, бул. България №69. Създадена с цел научно - изследователска и лабораторна дейност.

 

Компанията произвежда натурални козметични продукти и хранителни добавки, разработени в собствена лаборатория. Разнообразието от натурални продукти и добавки са произведени от екологично чисти лечебни билки от планините на България и някои от най-употребяваните билки в света.

 

Продуктите на Ауриметрия са предназначени за третиране на кожата на лицето и тялото, както и за профилактика на различни заболявания. Най-важното им преимущество е, че не съдържат хормони, антибиотици, синтетични оцветители и ароматизатори.

 

Ауриметрия - натурални лечебни козметични средства

 

Билковата козметика е едното направление, в което компанията разработва нови иновативни продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:

 

  • балсами, шампоани, кремове, лосиони и масажни масла - за лице и тяло

 

  • балсам, лосион и подхранващо масло - за укрепване на косата

 

  • серия в ампули - за различни типове кожа.


Ауриметрия ООД притежава GMP сертификат за съответствие с ВS EN ISO 22716:2008 .


Хранителните добавки са произведени от билкови екстракти, получени по съвременни технологии - лиофилизирани екстракти за производство на капсули и етанолови екстракти на лечебни растения и в комбинация с пчелни продукти (мед, прополис, пчелен пращец ).

 

Ценните билки и натуралните масла в специфични комбинации въздействуват по естествен начин, бързо и интензивно. Разработена е и серия от меки желатинови капсули със студено пресовани натурални масла и маслени извлеци от билки.

 

Ауриметрия ООД - Здраве и красота, дар от природата!

 

Контакти

Ауриметрия ООД

София, бул. Ал. Стомболийски 205, ет. 3, офис Б-314
028220347