BGRegistar.com

АУРИМЕТРИЯ ЕООД

Информация

Информация

 

АУРИМЕТРИЯ ЕООД е учредена през 1996 год. със седалище град София, бул. България 69. Създадена с цел научно - изследователска и лабораторна дейност.

 

Компанията произвежда натурални козметични продукти и хранителни добавки, разработени в собствена лаборатория. Разнообразието от натурални продукти и добавки са произведени от екологично чисти лечебни билки от планините на България и някои от най-употребяваните билки в света.

 

Продуктите на АУРИМЕТРИЯ са предназначени за третиране на кожата на лицето и тялото, както и за профилактика на различни заболявания. Най-важното им преимущество е, че не съдържат хормони, антибиотици, синтетични оцветители и ароматизатори.

Билковата козметика е едното направление, в което компанията разработва нови иновативни продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:

 

  • балсами, шампоани, кремове, лосиони и масажни масла - за лице и тяло

 

  • балсам, лосион и подхранващо масло - за укрепване на косата

 

  • серия в ампули - за различни типове кожа.


АУРИМЕТРИЯ ЕООД притежава GMP сертификат за съответствие с ВS EN ISO 22716:2008 .


Хранителните добавки са произведени от билкови екстракти, получени по съвременни технологии - лиофилизирани екстракти за производство на капсули и етанолови екстракти на лечебни растения и в комбинация с пчелни продукти (мед, прополис, пчелен пращец ).

 

Ценните билки и натуралните масла в специфични комбинации въздействуват по естествен начин, бързо и интензивно. Разработена е и серия от меки желатинови капсули със студено пресовани натурални масла и маслени извлеци от билки.

 

АУРИМЕТРИЯ ЕООД - Здраве и красота, дар от природата!

 

Контакти

АУРИМЕТРИЯ ЕООД

София, бул. Ал. Стомболийски 205, ет. 3, офис Б-314
028220347