BGRegistar.com

АТМАРК ЕООД

Информация

АТМАРК ЕООД

Атмарк ЕООД е създадена през 1990 година, със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на стоителството. Извършваме широк спектър от услуги, пряко свързани с гражданското строителство.

 

Атмарк ЕООД се е наложила на пазара, като една от водещите фирми в своя бранш, залагаща на качество на предлаганите услуги.

 

Дружеството се е утвърдило, като лидер в областта на пробивно - взривната дейност.

 

Разполага със собствена високо производителна и модерна механизация и квалифицирани специалисти, благодарение на които фирмата е извоювала своите позициите  и се е налопжила като пазарен лидер.

 

Извършва следните услуги :

 

Разработка на кариери - проектиране и разработка на кариери за максимално ефективен добив на скални материали.

 

Пътно строителство - проектиране и извършване на пробивно-взривни работи по индивидуално задание на клиента.

 

Промишлено разрушаване - контролирано разрушаване и взривяване на сгради при висока ефективност и безопасност. Демонтаж на бетонни и стоманени конструкции като водни кули, силози, промишлени комини, язовирни стени и всякакви други промишлени съоръжения.

 

Фирмата разполага с високопроизводителни машини и техника за сондиране и взривяване, сред които две нови високопроизводителни пробивни сонди –  Tamrock 
Ranger 500, Tamrock Ranger 700, хидравлични и пневматични чукове, багери и самосвали.

 

Екипа от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит и стаж, включващ проектанти, технически персонал и миньорски кадри допринасят за развитието и утвърждаването на Атмарк ЕООД, като една от най - добрите фирми с своя бранш.

Контакти

АТМАРК ЕООД

София, бул. Гоце Делчев 103, ет.5, ап.10
029587460
0888566757, 0896642888