BGRegistar.com

АТЛАС КОПКО БЪЛГАРИЯ ЕООД

atlas copco, атлас копко, атлас копко българия, атлас копко българия еоод, богат асортимент от продукти на atlas copco, водещ доставчик на индустриална техника, водещ доставчик на компресорно оборудване, водещ доставчик на строителна техника, водещи решения за компресиран въздух и газове, доставчик на оборудване за компресиран въздух, доставчик на решения в индустриалното производство, лидер в компресорното оборудване, оборудване за компресиран въздух и газове, отдаване под наем на компресори, оторизиран дилър на atlas copco ab, официален представител на atlas copco ab, официален представител на атлас копко, подземни вентилационни системи, препоръчан сервиз на компресорна техника, препоръчана фирма за въздушни компресори, препоръчана фирма за газови компресори, препоръчана фирма за индустриална техника, препоръчана фирма за компресорно оборудване, препоръчана фирма за строителна техника, решения за възстановяване на енергетика, цялостни решения за промишлено производство

Информация

Атлас Копко България ЕООД

 

АТЛАС КОПКО БЪЛГАРИЯ ЕООД е българска компания със седалище град София, бул. Искърско шосе №7.

 

Официален представител на световната корпорация Atlas Copco, която е основана през 1873 г. в Швеция. Тя е водеща фирма с опит в иновациите и устойчивата производителност. Продуктите и услугите са насочени към производителността, енергийната ефективност, безопасността и ергономията. Клиентите са от повече от 180 държави по света. Продуктите и услугите са компресори, вакуумни решения и системи за пречистване на въздух, електрически и пневматични инструменти и монтажни системи. 


АТЛАС КОПКО БЪЛГАРИЯ предлага голямо разнообразие от всички продукти и услуги на Atlas Copco, в сферата на оборудването за компресиран въздух и газове, вакуумни системи. Компанията извършва сервиз и осъществява отдаване под наем на продуктите.

 

Фирмата се уповава на традициите, залегнали в политиката й, отдадените на работата служители,  както и на иновациите в бранша.

 

Постигането на дълготраен успех чрез отговорно използване на наличните ресурси е основата на устойчивата продуктивност. АТЛАС КОПКО БЪЛГАРИЯ са мотивирани да бъдат Вашето предпочитано решение, винаги на разположение, за да отговорят на Вашите нужди. Грижат се за Вашето оборудване, за да Ви позволят да се фокусирате върху Вашия бизнес.

 

 

 

 

 

Контакти

АТЛАС КОПКО БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, бул. Искърско шосе №7, Търговски център Европа, сграда 3, офис 4
024893170, 024472691