BGRegistar.com

АТЕЛИЕ КАРАДЖОВ

Информация

АТЕЛИЕ КАРАДЖОВ

Адрес: София, ул. Невестина скала 18 Тел: 02 958 78 98 / 0894 34 04 04 Email: al_karadjov@mail.bg URL: АТЕЛИЕ КАРАДЖОВ

АТЕЛИЕ КАРАДЖОВ ЕООД е дружество, създадено през 1994 година и специализирано в проектирането на жилищни сгради и комплекси, индустриални сгради, търговски и административни центрове, логистични центрове, търговско-индустриални паркове, хипермаркети и еднофамилни жилищни сгради, хотели, жилищни комплекси затворен тип, интериори и др.
Фирмата осъществява проектирането на голям обем обекти, като например: комплексно проектиране на цяла жилищна територия „Витоша Вец Симеоново”, гр.София, състояща се от 14 луксозни жилищни квартала затворен тип, проектиране на цели коплекси затворен тип от еднофамилни жилищни сгради, множество самостоятелни жилищни сгради, хотели в гр. Банско, гр. Созопол, гр. Царево и др. Фирмата проектира и менажира проекти за две търговски сгради - МОЛ в София.

Друга основна и развита дейност е коплексно проектиране и менажиране на търговско индустриални паркове в Пловдив, Бургас, Плевен, Логистичен център на ЛИДЛ България, Корпоративен сервизен и административен център на Евромаркeт груп и други.
Със своя професионализъм и опит, съставът на фирмата се стреми да поддържа високи стандарти на проектиране, съвременни идеи, разнообразна архитектура отговаряща на променящите се предпочитания и изисквания на Инвеститорите и прилагане на съвременни материали и технологии в строителството.
По големи наши клиенти са много инвеститори на местно ниво и чуждестранни фирми като "Байсел Риъл Естейт" - България, "Евромаркет груп" – България, "ЛИДЛ България" ЕООД & КО КД, Мар Маг” ООД и др. Чрез сътрудничеството си с тези и всички останали фирми сме натрупали значителен опит в проектирането и менажирането на проекти.

Фирмата се развива с бързи темпове и все повече разширява дейността си, като постоянно се въвеждат нови програми в помощ на проектирането, следят се актуалните тенденнции в архитектурата и програмните продукти. Във фирмата цари висок професионализъм, създадени са отлични условия за работа. Всеки служител във фирмата има възможност да израства професионално и да се развива в отлична работна среда.
Проекти:
  • Обществени сгради;
  • Жилищни сгради;
  • Жилищни комплекси;
  • Промишлени сгради;
  • Хотели;
  • Интериори.

Контакти

АТЕЛИЕ КАРАДЖОВ

0029587898/0894340404