BGRegistar.com

АСТ ООД

Информация

АСТ ООД отвори първия си ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ЗА ГУМИ „КОРДИАНТ“, КОЙТО Е ЕДНА ОТ НАЙ-МАЩАБНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ В ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА И ОБЛАСТТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ.


Модерният търговски обект е на площ от 7000 кв. м. в индустриалната зона на ул. Свети Княз Борис и в него са вложени над 2 млн. лв.

 


В Горна Оряховица е единственото представителство на АСТ в България, което обаче има солидно изградена дилърска мрежа в цялата страна.


Фирмата планира да разшири дейността си на целия Балкански полуостров, тъй като е изключителен представител на три големи руски завода за производство на гуми за селскостопанска техника, за камиони, за лекотоварни автомобили и 4 х 4.


Заводите се намират в градовете Ярослав, Омск и Волски, покриват почти цялата гама на това, което се търси в нашата страна и на Балканите, а освен това фирмата АСТ основно дистрибутира тяхната марка „Кордиант“.Българското дружество планира в близко бъдеще да изгради свои бази в Румъния, Гърция, Македония, Босна и Херцеговина и Албания.


Логистичният център разполага с няколко бокса за монтаж и демонтаж на гуми, баланс и изправяне на джанти на леки и лекотоварни автомобили. Обслужването на тежките камиони пък се прави в 24-метров бокс, където влиза целият тир за смяна на гуми. Техниката е изцяло нова и най-добрата на пазара.


Дружеството има и два склада от по 1000 кв. м всеки и трети, който ще е под митнически контрол, тъй като оттам ще се осъществяват продажбите за чужбина. На първия етаж на базата има уютно кафене за клиентите, както и магазин и шоурум, а на втория е разположена административната част – приемна, търговски и счетоводен отдел, както и конферентна зала за дилърите на дружеството“.

Контакти

АСТ ООД

Горна Оряховица, ул.Свети Княз Борис 86
061897663
0876604060