BGRegistar.com

АСТИФУД ЕООД

Информация

АСТИФУД ЕООД

АСТИФУД ЕООД е създадена през 2004 година със седалище град София.

 

Българска компания, специализирана в сферата на цялостното управление на ресторанти, заведения и кетъринг услуги.

 

Фирма с голям опит в организацията на всякакви светски, семейни и корпоративни мероприятия, готова да предложи цялостна организация на едно събитие посредством своя висококвалифициран персонал, изискана обстановка и аранжировка, отлична кухня и всичко това съчетано с конкурентни цени и добро настроение.

 

Астифуд ЕООД има дългогодишен опит в цялостната организация на ежедневен фирмен кетъринг във ведомствения ресторант на спедиторската компания M&M - България, а отскоро и в централата на българския мобилен оператор Мобилтел ЕАД.

 

Астифуд ЕООД управлява няколко заведения в София, сред които добре известните със своята кухня и обстановка Antique, Асти Бистро, Aero Café на територията на Летище София, както и специализирания дивечов ресторант Ловната къща.

 

Астифуд ЕООД се горде с високото качество на обслужване, вкусната храна и атрактивното представяне на неините заведение.

 

Заведенията са, различни стилово, с богато кулинарно разнообразие, за разнородни предпочитания и изисквания на всеки отделен клиент.

Контакти

АСТИФУД ЕООД

София, ул. Андрей Германов 11
029252129
0888885515
029252129