BGRegistar.com

Асис 99 ЕООД

автоматични поливни системи бобошево, асис, асис 99 еоод бобошево, асис бобошево, вечнозелени храсти бобошево, външно и вътрешно озеленяване бобошево, голямо разнообразие от разсади бобошево, градински център асис, градински център асис бобошево, градински център бобошево, градински център град бобошево, градински център и разсадни асис, градински център и разсадник бобошево, декоративна растителност бобошево, качествени разсади бобошево, поддръжка на зелени площи бобошево, поддържане на паркове и градини бобошево, препоръчан градински центърград бобошево, проектиране на решения за озеленяване бобошево, производство на вечнозелена растителност бобошево, разсади с много добро качество бобошево, разсадник асис бобошево, разсадник бобошево, разсадник град бобошево, разсадник за декоративна растителност бобошево, решения за озеленяване бобошево, цветя за външо озеленяване бобошево

Информация

Информация

Асис 99 ЕООД е със седалище в гр. Бобошево. Фирма с традиции в извършване на всички видове дейности, свързани с парково и ландшафтно устройство.

 

Наложила се с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от компетентни спецециалисти и квалифицирани работници, наложили традиции в озеленяването, за по-красиви паркове и градини.

 

Обхватът на дейност включва производство на вечнозелена растителност, проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи и автоматични поливни системи.

 

Идеите и предложенията за дизайна на зелените площи са изцяло съобразени с желания на клиентите, изискванията и финансовите им възможности.

 

Градински център и разсадник АСИС се намира на пътя за Дупница, вляво преди разклона за Бобошево. Предлага богато разнообразие от разсади с много добро качество, целогодишно освежавайки Вашата градината според личения Ви стил и индивидуалност.

 

В разсадника се произвеждат и предлагат :

 

 • Широколистни и иглолистни дървета
 • Декоративна растителност
 • Вечнозелени храсти
 • Цъфтящи храсти с опадливи листа
 • Облагородена широколистна растителност
 • Сезонни и многогодишни цветя

 

Услугите, които градински център и разсадник АСИС предлага са следните: 

 

 • Проектиране на решения за озеленяване
 • Външно и вътрешно озеленяване
 • Поддръжка на зелени площи
 • Аранжиране и украса
 • Продажба на торфени и почвени субстрати

 

Градински център АСИС се е наложил на българския пазар посредством високото качество на предлаганите разсади  и услуги. 


Стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

 

Печелейки доверието им, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите услуги.  Отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Асис 99 ЕООД ще се погрижи за дизайна във вашия дом, градина или офис, дарявайки Ви красота и добро настроение!


Телефон и за контакт: 0887564053, 0887916244

Лице за контакт: г-н Асен Бошикьов 

Контакти

АСИС 99 ЕООД

Бобошево, Пътя за Дупница, вляво преди разклона за Бобошево
0887564053, 0887916244