BGRegistar.com

АСАНСЬОРИ ОТ ЛИФТКОМ ООД

Информация

АСАНСЬОРИ ОТ ЛИФТКОМ ООД

Адрес: Шумен, ул. Генерал Гурко 16, ет.1 Тел: 054 833 113 Email: liftbg@gbg.bg URL: Производство на асансьори

От 2001г. (откакто съществува) основната дейност на фирма ЛИФТКОМ ООД е свързана с проектиране, производство, монтаж и сервиз на всички видове асансьори.
ЛИФТКОМ ООД има придобит сертификат за качество по ISO 9001:2000 издаден от холандско - немският консорциум KIWA и одобрена система за управление на качеството от TUV - Австрия.
Асансьори от ЛИФТКОМ ООД
Тази сертификация удостоверява, че производството на фирма ЛИФТКОМ отговаря на европейските и световните стандарти за качество в производството на асансьори и асансьорни уредби, също така сервиз и монтаж на асансьори и позволява продукцията да се маркира със знак СЕ.
Конструкторският ни отдел проектира всички възможни модификации асансьори без значение дали са с хидравлично или електрическо задвижване.
В зависимост от нуждите на нашите клиенти ние произвеждаме пътнически асансьори, товарни асансьори, болнични, панорамни, кухненски и гаражни платформи, платформи за инвалиди, и всичко свързано с асансьорите.
Производство на асансьори и ескалатори
Друга основна дейност на ЛИФТКОМ ООД са ескалаторите. Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на ескалатори.
С монтираните над 120 бр. ескалатори за 2005 - 2012 г., фирма ЛИФТКОМ ООД се превърна в лидер на българският пазар в дейността проектиране, доставка, монтаж и сервиз на ескалатори.
Посетете нашият сайт за да разгледате, питате или поръчате.

Контакти

АСАНСЬОРИ ОТ ЛИФТКОМ ООД

Шумен, ул. Генерал Гурко 16, ет.1