BGRegistar.com

АР АЙ ТИ ЕООД

hardware, it outsourcing, it services, it консултации, it управление и поддръжкa, software, анализ и оптимизация на бизнес процеси, антивирус, ар ай ти, ар ай ти еоод, ар ай ти еоод софия, информационна сигурност, ит абонамент, ит обслужване, киберсигурност, компютри, компютър, одит на информационни системи, онлайн застраховане, препоръчайте фирма за ит поддръжка, препоръчана фирма за ит поддръжка, препоръчана фирма за проектиране на софтуер, препоръчана фирма за разработване на софтуер, проектиране и разработване на софтуер, проектиране на it инфраструктура, проектиране на десктоп приложения, проектиране на уеб базирани приложения, разработка на десктоп приложения, разработка на уеб базирани приложения, софтуерни обучения за служители, софтуерни обучения за фирми, софтуерни обучения софия, сървър, сървърни системи и виртуализация, техника, уеб програмиране, фирма за информационна сигурност

Информация

Информация

АР АЙ ТИ ЕООД е компания, предлагаща консултантски и аутсорсинг услуги в областта на информационните технологии. На пазара сме от пролетта на 2014 г.

 

 

Решението да създадем АР АЙ ТИ ЕООД дойде като естествено продължение на дългогодишната ни съвместна работа за голяма българска застрахователна компания. Придобихме професионалния си опит в динамична среда. Грижихме се за бизнес, в който изискванията за надеждност, непрекъсваемост и сигурност на онлайн услугите, са от критично значение. Сега това ни помага да намираме бързо, адекватно и ефективно решение на проблемите на нашите клиенти.

 

 Ар Ай Ти – спестяваме вашите нерви и пари.

 

Мисията ни е да използваме знанията и уменията си, за да подпомогнем нашите клиенти да оптимизират бизнеса си, като проектираме, реализираме и поддържаме цялостни, надеждни IT решения, съобразени с нуждите и бюджета им.

 

Основен принцип, който спазваме в работата си, е да предлагаме оптимални решения за мащаба и нуждите на всеки клиент, и да поддържаме целия жизнен цикъл на услугата.

 

Екипът ни включва проектанти, програмисти, експерти и консултанти със стабилен професионален опит, и предимството да работят заедно вече над 15 години.
През годините се развиваме едновременно и като специалисти – всеки в своята област, и като екип. Това ни позволи да изградим ефективен, експедитивен метод на работа и да сведем вероятността от грешки в комуникацията до нула.

 

Услугите, които предлагаме, са подходящи както за фирми от малкия и среден бизнес, така и за големи компании. През годините сме се справяли с различни по мащаб и съдържание предизвикателства, и натрупаният професионален опит ни помага да предложим подходящи алтернативи за вашите специфични запитвания. 

 

През ноември 2016 г. rIT успешно премина ISO сертификация
Целта на ISO е да осигури структура, организация и дисциплина, които да доведат до осезаеми подобрения - в рамките на фирмените процеси и в отношенията с клиентите. Придобиването на сертификати е ясна индикация, че екипът се придържа към международно признати практики.

 

Ар Ай Ти – спестяваме вашите нерви и пари. 

 

Стандартите, обхванати от дружеството, са следните:
ISO 9001: 2015 - Система за управление на качеството
ISO 20000-1: 2011 - Система за управление на качеството за ИТ услуги
ISO 27001: 2013 - Система за управление на информационната сигурност

 

Ар Ай Ти – спестяваме вашите нерви и пари.  

 

Посетете нашия уеб сайт www.rit.bg , за да се запознаете с интересни проекти, които сме реализирали. Тук можете да прочетете и какво клиентите казват за нас.

 

 

Контакти

АР АЙ ТИ ЕООД

София, ул. Николай Хайтов 2, вх. В, ет. 3, ап. 7
024266079
0885342474