BGRegistar.com

Онлайн книжарница - BGKnijarnica.com

Информация

BGKnijarnica.com

BGKnijarnica.com е водеща онлайн платформа в България в продажбата на художествена и научна литература, учебници и учебни помагала, справочници, енциклопедии и много други.


Стабилно стъпила на пазара, натрупала солиден опит и утвърдени позиции в тъговията c книги, учебни пособия и настолни игри.


BGKnijarnica.com се стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки голямо разнообразие от книги в областта на художествената литература, българската и световна история, психология и редица заглавия на български и чужди автори.


В електронната книжарница ще намерите справочници по математика, български език и литература, голямо разнообразие от художествена, справочна, научнопопулярна и учебна литература, енциклопедии, четива, илюстровани издания, книжки за малки и пораснали деца, настолни и образователни игри.


Наред с езиковите помагала за малки и големи, в електронната книжарница ще намерите книги за деца и юноши, ще откриете избрани световни и български заглавия на любими приказки, романи, книги - енциклопедии, детски игри и необходимите Ви ученически пособия и аксесоари.


Разширявайки постоянно асортимента си, BGKnijarnica.com се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с конкурентни цени и голямо разнообразие на предлагани стоки.

 

Държи на коректност, бързо обслужване и качество на предлаганите стоки, базирайки се на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


BGKnijarnica.com се стреми да предлага най-широката гама артикули, като същевременно да поддържа 100% удовлетвореност у потребителите.

 

3a удобство и улеснение, пестейки време имате възможност да посетите електронната книжарница на адрес: www.bgknijarnica.com и да направите своята покупка онлайн.

 

BGKnijarnica.com извършва доставки до всяка точка на страната, до всеки дом, изцяло в полза и услуга на своите клиенти.

 

Обслужване на клиенти – всички клиентски запитвания се приемат на e-mail: info@bgknijarnica.com и на телефон: 0886109103, всеки работен ден от 8:30 до 17:30 ч., като екипът на BGKnijarnica.com ще отговори своевременно на тях.

 

Контакти

Онлайн книжарница - BGKnijarnica.com

София, ул. Враня 32, ет. 1
0886109103