BGRegistar.com

АРТ СТИЛ ООД

Информация

АРТ СТИЛ ООД

 

арт стил оодОт 2002 г. Арт Стил ООД работи в областта на интериорната, екстериорната и сувенирната реклама. Фирмата се е наложила като лидер на пазара благодарение на своята коректност, качество на предлаганите продукти и кратките срокове на изпълнение.

 

 

Благодарение на богатия си машинен парк успява да покрие почти всички области в рекламния бизнес: външна реклама, цифров, офсетов, широкоформатен печат, трансферен печат, изработване и брандиране на сувенири. Едни от изпълняваните проекти са дизайн и изработване на светещи реклами, брандиране на витрини, билбордове, рекламни пана, печат на флаери, силиконови стикери, значки и др.

 

Мобилността на екипите ни е важна част от работния процес, позволяваща да се работи не само в градове като Варна и София, но и на територията на цялата страна.

 

Клиенти на Арт Стил са супермаркети Пикадили и Карфур, Девня Цимент, Летище Варна, ЦКБ, Бор Чвор, ресторанти българска кухня БМС, верига заведения за бързо хранене Ола, сладоледи Algida, транспортна компания ПИМК, фармацевтична компания Софарма, Холидей Мениджмънт, магазини за детски дрехи Карнивал Кидс, магазини за дрехи и обувки Пилини, Купро 94 - производство на бои и лекарства, Офис 1, Офис елемент, ОК офис, Офис Експрес, Булавто, Дунав Турс, Фракталис, Енита, Дафне, Варненски Свободен Университет, Драго и Радо и много други.

 

Контакти

АРТ СТИЛ ООД

Варна, ул. Битоля 27
052657557
0878992012