BGRegistar.com

Артистико ЕООД

Информация

 

 

Артистико ЕООД е българска компания със седалище град Пловдив.


Специализирана в производството на масивни подови настилки. Извършва проектиране, доставка, обработка и монтаж на дървени подовe от различни български и вносни дървесини.

 

Производствената база е с площ от 4000 м2. и включва цехове за паркет, врати и дограма, сушилни, складове за дървен материал и складове за готова продукция. Наличната Разполага с модерни професионални системи за фрезоване, лазерно рязане, шлифоване, фабрично лакиране и всякаква дървообработваща дейност.


За кратко време, Артистико ЕООД се наложи и утвърди на българския пазар, посредством високото качество на предлаганите продукти и услуги.

 

 
Още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.


Артистико ЕООД предлага услуги с високо качество, на конкурентни цени и кратки срокове на изпълнение.


Екипът от отлично обучени специалисти, добри професионалисти с богат опит, се стремят да предложат качествено обслужване на своите клиенти.

 

Артистико ЕООД предлага богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени. Фирмата залага на своята коректност, бързина и качество, стремeйки се да задоволи нуждите и изискванията на своите клиенти.

 

Изпълнява нестандартни и индивидуални поръчки за изработка на паркети и дървени подовe.

 

За своето производство фирмата използва висококачествени материали, отговарящи на всички европейски норми и стандарти.


Артистико ЕООД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Подови настилки

 

АРТИСТИКО ЕООД е единствен производител в страната на художествени подови настилки от масивна дървесина.

 

 

Производството е компютърно контролирано и обединява няколко цикъла - рязане, парене, сушене, обработка, калибриране. Продукцията включва:

 

  • масивен паркет от разнообразна дървесина (дъб, орех, череша, ясен, акация, махагон, тик и др.) в различни размери и качество;
  • дюшеме от различни видове дървесини;
  • луксозни художествени подове с модули от сложни геометрични фигури, фризoве и розетки, изработвани по индивидуални проекти;
  • паркети и дюшемета с готово лаково покритие;
  • многослоен паркет

 

Луксозната серия Artistico Lux съчетават разнообразни форми от различни по цвят и текстура дървесни видове, лазерно изрязани и вградени едни в други. Тази специална техника създава огромни възможности за тематизиране в дизайна на подовата настилка-включване на флорални, художествени и исторически елементи, елементи от бита и хобитата на обитателите, корпоративни имена и знаци и всякакви мотиви, създаващи уникална идентичност на пода и интериора.

 

 

Част от красотата на предлаганите паркети се дължи на ръчната изработка на отделнте детайли и стриктния човешки контрол на всеки автоматизиран процес.

 

Изработени с особено внимание и прецизност, подовете с марката на АРТИСТИКО ще превърнат Вашия дом, офис, хотел или бизнес сграда в уникално място, съчетавайки в едно уют, стил и изящество.

 

Доставка в цялата страна в рамките на 3-4 работни дни.

 

Предлага на своите клиенти богат асортимент от изпитани аксесоари и материали за монтаж на дървени подови настилки: первази, лепила, лакове, грундове, масла, вакси, байцове, замазки и други.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на АРТИСТИКО ЕООД, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.

 

Контакти

АРТИСТИКО ЕООД

Пловдив, бул. Санкт Петербург 63
032949990, 032994996