BGRegistar.com

АРСОВ 90

Информация

АРСОВ 90

Адрес: с. Митровци, ул. “Първа” N2 Тел: 09550 2285 / 0888 50 89 22 Email: parquetfloorus@gmail.com URL: АРСОВ 90
 
Фирма АРСОВ 90 предлага разнообразие от дървен материал и продукти от бук. Ние сме първите собственици на фабрика за бичене на дървен материал в с. Митровци, северозападна България. В района има постоянен добив, одобрен от министерството на горите. АРСОВ 90 е лидер в региона за обработката на бук и може да осигури постоянни доставки на дървен материал. Фирмата ни добива и доставя бук от района на западна Стара планина, като добива е регулиран от министерството на горите. Работим с компактна техника, която е ефективна и запазва качеството на дървения материал. Активно работим върху подобряването техниката за дървен материал и оползотворяването му. От опита си който имаме в дървопреработващата промишленост сме разработили и произвеждаме машини за обработка на дървесина (МОБИЛЕН ХОРИЗОНТАЛЕН БАНЦИГ MHS – 650). В дъскорезницата производствения цикъл е затворен и се работи по без отпадъчна технология.

Трупите се обработват според изискванията на клиента. При покупка на дървен материал ние издаваме сертификат за произход на дървесината. Обикновения бук е с бяла дървесина с червеникав или жълтеникав оттенък с рязко отделящи се сърцевидни лъчи, образуващи красива текстура при обработка. След обработка с водни пари дървесината придобива розово- червеникав цвят. Въздушното сушене преди температурната пещ осигурява постоянна устойчивост на материала. То е трудно и умерено силно и е близко по рода си на машинното обработване на орех, череша, дъб, при което се срещат петна, малки дупчици и набраздени участъци. Ние активно участваме в развитието на методите за управлението на горите, здравето на гората и оползотворяването на дървен материал. Чрез учебни заведения ние ръководим процес за оптимизиране взаимоотношенията между екологичните, социалните и икономическите компоненти.
Ние приветстваме запитвания относно:
  • Купуване на пропарен дървен материал от обикновен бук;
  • Купувачи на едро и дребно, които търсят дървен материал с високо качество, произведен в България;
  • Всеки който се интересува от изработка на различни по размери детайли от обикновен бук;Купувачи на едро и дребно, които търсят машини с високо качество за бичене на дървен материал, произведен в България;Купувачи на буков паркет;
  • Купувачи на шезлонги;
  • Купувачи на слепени дървени профили.
Ние можем да ви свържем с наши ценни клиенти за да се убедите в качеството на доставка и конкурентни цени.
Във фирмения сайт bukata. eu ще откриете различни размери букови дъски и буков паркет. Буковите дъски служат за струговане на инструменти, в мебелната промишленост, за дървени стълби и други. Буковият паркет може да бъде доставен в цялата страна.

Контакти

АРСОВ 90

Митровци, ул. Първа 2