BGRegistar.com

АРК - Инженеринг ЕООД

арк инженеринг, арк инженеринг еоод, зъбонарязване асеновград, зъбонарязване на зъбни колела асеновград, игла сламопреса, игла сламопреса асеновград, игли за сламoпреси, игли за сламoпреси асеновград, изработка на резервни части за селското стопанство, капково напояване, капково напояване асеновград, производител на игли за сламопреси асеновград, производител на редуктори асеновград, производител на торосмесители асеновград, производител на торосмесителни глави асеновград, производител на хидроциклони асеновград, производство на игли за сламопреси асеновград, производство на редуктори асеновград, производство на торосмесители асеновград, производство на торосмесителни глави асеновград, производство на хидроциклони асеновград, редуктори асеновград, селско стопанство, селско стопанство асеновград, торосмесител, торосмесител асеновград, торосмесители асеновград, фирма за зъбонарязване асеновград, фирма за капково напояване асеновград, хидроциклон, хидроциклон асеновград, части за селскостопанска техника асеновград

Информация

Арк - Инженеринг ЕООД

АРК - Инженеринг ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Развива дейност в областта на селското стопанство, включващо две основни направления - капково напояване и резервни части за селскостопанска техника.

 

Като привърженик на зелената идея, АРК - Инженеринг се придържа към максимата, че ресурсите не трябва да се разхищават напразно. Затова смята, че капковото напояване е един ползотворен и удачен метод за поливане, при който водата достига бавно до корените на растенията, а същевременно води до пестене на вода и торове.

 

Методът на капковото напояване може да бъде използван във ферми, оранжерии и градини.


АРК - Инженеринг е производител на следните елементи за вграждане в системи за капково напояване:

 

Хидроциклони - 1",11/2", 2", 3", 4"


Торосмесители - 60 л, 120 л, 240 л


Торосмесителни глави - 1", 11/2" , 2", 3"

 

 

Следейки развитието на пазара, дружеството се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, обхващайки максимално различния спектър на селскостопанския бизнес в областта на резервните части.


АРК Инженеринг е утвърден и наложил се производител на игли за сламопреси (балировачки). Произвежда и предлага игли за различни модели машини - руски, полски, немски (Claas, Kola, Welger).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Иглите за сламопреси могат да бъдат изработени от чугун или от стомана.

 

По заявка на клиента фирмата изработва и други резервни части за селскостопанска техника.

 

Извършва външно и вътрешно зъбонарязване на зъбни колела, прави или наклонени зъби.

 

Благодарение на богатия си опит и прецизна работа АРК - Инженеринг ЕООД се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.


Разполага с висококвалифицирани експерти с богат опит, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.

 

Дружеството се представлява от г-жа Анка Кънчева в качеството на Управител.

 

 

Контакти

АРК - Инженеринг ЕООД

Асеновград, ул. Катунско шосе 63
0887237237, 0889233742