BGRegistar.com

Арис Карго ООД - Услуги

aris kargo, арис карго, арис карго оод, арис карго оод софия, българска спедиторска компания, доказана спедиторска компания, ежедневен транспорт от до всяка точка, експресни логистични услуги софия, експресни спедиторски услуги софия, комплекс от логистични услуги софия, комплекс от транспортни услуги софия, линеен групаж от китай, предпочитана логистична компания софия, предпочитана спедиторска компания софия, предпочитана спедиторска фирма софия, препоръчана логистична компания софия, препоръчана спедиторска компания софия, препоръчана спедиторска фирма софия, спедиторска и логистична компания софия, специализирана логистична компания софия, специализирана спедиторска компания софия, услуги за експресен въздушен сервиз софия, фирма за бърз железопътен превоз софия, фирма за бърз сухопътен превоз софия, фирма за въздушен карго превоз софия, фирма за митническо предствителство софия, фирма за морски контейнерен превоз софия

Услуги

Арис Карго ООД - спедиторски и логистични услуг

 

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към клиенти и партньори, Арис Карго се наложи и утвърди, като един от лидерите в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Като лидер в областта на транспорта и логистиката, Арис Карго съчетава опита и възможностите на глобалната мрежа с адекватни решения разработени за българския пазар, за да отговори на потребностите на потребителите.

 

Организира въздушен транспорт на стоки и товари с всякакви размери, форма и тегло, навсякъде по света. На вносителите в България предлага специална програма, съдействаща им да контролират разходите на карго трафика си за логистика и транзитно време. Предлага следните сервизи за въздушен транспорт на пратки по внос и износ:

 

 • Експресен сервиз - премиен карго продукт с време на доставка 12-48 часа от летище до летище.
 • Стандартен сервиз - въздушен карго превоз с време на доставка 2-4 дни летище-летище.
 • Икономичен сервиз - транзитното време е от 5-7 дни летище-летище.
 • Консолидационен сервиз - най-оптималният, ценово и времево сервиз за Вашите вносни товари, отправно летище - ХЪБ Франкфурт - RFS Франкфурт - София.

 

Морският транспорт е най-разпространения и най-евтиния начин за придвижване на стоки и товари по света. Арис Карго предлага пълен набор от транспортни и логистични услуги свързани с контейнерните превози по света:

 

 • FCL - цели контейнери: 20,40, 45 футови контейнери и специално оборудване
 • LCL - групажни пратки
 • LCL линия от Далечния Изток – редовен контейнерен групаж
 • Sea-Air - комбиниран превоз море/въздух


Контейнерен транспорт по внос и по износ през основните пристанища, обслужващи България - Бургас, Варна, Тесалоники /Солун/ и Пирея.
В зависимост от спецификата на стоката, транспортът по море, може да се организира в стандартни контейнери, или в специално оборудвани, като температурно - поддържащи и такива с оборудване за извънгабаритни и тежки товари. Конкурентни цени, гъвкави разписания и надеждност на доставката от врата до врата.


Арис Карго предлага надежден и бърз сухопътен превоз на комплектни и групажни конвенционални товари от / до цяла Европа и Средна Азия:

 

 • Превоз на опасни товари (ADR)
 • Превоз на стоки, изискващи температурен режим
 • Специализиран превоз на дрехи
 • Превоз на извънгабаритни товари

 

Автомобилите отговарят на всички изисквания за международен превоз на товари.

 

Дистрибуция в страната - ежадневен транспорт от/до всяка точка в цяла България. Партньорска мрежа за вътрешна дистрибуция в Гърция, Франция, Турция и почти всички европейски държави.


Арис Каргоя разполага с подготвен и компетен екип готов да предостави експертен съвет по всеки въпрос или услуга, при необходимост.


Арис Карго ООД - спедиторски и логистични услуги с гарантирано качество на разумни цени!

 

Контакти

Арис Карго ООД

София, кв. Крива река, бул. Едуард Тотлебен 71 - 73
029459400, 029459890, 029459187
029459401