BGRegistar.com

АРИС КАРГО ООД

Информация

Арис Карго ООД

Арис Карго ООД е създадена през 2001 година със седалище град София. Офисът се намира на Летище София. Развива своята дейност в областта на спедицията и логистиката. Арис Карго е спедиторска компания, която предлага комплекс от транспортни и логистични услуги на търговците и производителите, които превозват товари от и за България. От 2001 година до 2004 година, Арис Карго е официален агент на Menlo Worldwide Forwarding (бивш Emery Worldwide).  От 2004 година спедиторската компания Арис Карго е ексклузивен агент на EGL Eagle Global Logistics, който е водещ световен доставчик на логистични и спедиторски услуги, и през 2007 се слива със CEVA Logistics.

 

Фирмата членува в следните браншови и индустриални организации:

 

 - Асоциация на Българските Спедитори - АБС;

 - Българска Търговско Промишлена Палата - БТПП;

 - Българска Стопанска Камара - БСК.

 

 Арис Карго предоставя следните спедиторски и логистични услуги:

 

 -  Въздушен карго превоз;

 -  Морски контейнерен превоз;

 -  Сухопътен транспорт;

 -  Специализирани транспортни и логистични услуги.

 

 

Морският транспорт е най-разпространеният и най-евтиният начин за транспорт на стоки и товари по света. Спедиторска компания Арис Карго предлага целия набор от транспортни и логистични услуги, свързани с контейнерните превози по света:

 -  LCL – групажни контейнери.

 -  LCL линия – редовен контейнерен групаж от Далечния Изток.

 -  FCL – цели 20’DV, 40’DV и 40’ HC   контейнери.

 -  Sea-Air  - комбиниран превоз море /въздух .

 

За по-евтин транспорт на товарите Ви за и от Европа, страните от ОНД, Балканския полуостров,  Близкия изток и страните от Централна Азия,  спедиторска компания Арис Карго предлага сухопътен превоз, който включва:

 

 -  Групажни превози;

 -  Комплектни превози.

 

 За Вашите най-спешни товари, Арис Карго Ви предлагаме специлизирана услуга с време на  доставка от 12 до 48 часа, от врата до врата, всеки ден от седмицата в целия свят.

Контакти

АРИС КАРГО ООД

София, бул. Тотлебен 71 - 73
029459400, 029459890, 029459187