BGRegistar.com

АРЕКСИМ ГАРДЕН

Информация

АРЕКСИМ ГАРДЕН

Арексим ЕООД е създадена през 1991 година със седалище град Пловдив, бул. Марица 83А. Стартира своята дейност с търговия и производство на градински мебели.

 

Няколко месеца по - късно Арексим става първата фирма в България, произвеждаща щори по лиценз и с материали на Хънтър Дъглас - Холандия, както и да използва запазените марки Sunflex и Luxaflex.

 

Фирмата предлага своите продукти в собствените си магазини в София, Пловдив, Варна, Бургас и Смолян и в още четиридесет града чрез 85 представителства.

 

Персоналът на фирмата е високо квалифициран, преминал специално обучение в Хънтър Дъглас, Ротердам. Дългогодишният опит и липсата на текучество е основа за постигането на висок професионализъм в производството.

 

В резултат на постоянния стремеж на екипа към постигане на най - високо качество при производството на щори, през 2000 година е внедрена система за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2000. Системата за качесво на Арексим е одобрена през 2001 година от международно признатата одиторска компания Lloyd`s Register Quality Assurance.

 

През 2008 година фирмата е сертифицирана и по международния стандарт за Системи на управление на околната среда ISO 14001:2004 за производство на слънцезащитни прозоречни изделия.

 

С годините дейността на фирмата се разширява в посока инженерингова дейност, металообработване, преработка на полимери, прецизно инструментално производство. Това налага да бъдат обособени няколко дъщерни фирми, диференцирани по спецификата на дейността си.

 

Арексим Гарден ЕООД е наследник на основополагащите дейности на фирмата, а именно производство и търговия на щори и градински мебели.

 

За производството на щори фирмата разполага с модерна производствена база, оборудвана с най - новите машини и технологии в областта.


Арексим Гарден ЕООД произвежда и предлага продукти с високо качество и кратки срокове на доставка и монтаж.

 

В търсене на пълно задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на своите клиенти, фирмата постоянно обновява и разширява номенклатурата на произвежданите щори - дървени щори, щори с дистанционно управление, както и щори с нестандартни форми. Фирмата предлага венециански алуминиеви, вертикални текстилни, плисе, роло, роло Скрийн, римски, японска стена и венециански кожени щори.


В областта на градинското обзавеждане фирмата е изключителен представител на Ему, Нарди, Джобек, Сън Гарден, Майсл, СМ Франс.


В последните години Арексим Гарден работи успешно и в областта на вътрешното обзавеждане, предлагайки цялостно решение от идейния проект през 3Д визуализация и пълно обзавеждане на хотели, заведения и апартаменти. По този начин фирмата предлага на клиентите си цялостно решение на интериора и екстериора.


Арексим Гарден се радва на много лоялни клиенти, продукти на фирмата могат да се видят на емблематични места във всяка точка на страната.

 

Контакти

АРЕКСИМ ГАРДЕН

Пловдив, бул. Шести Септември 190
032623312