BGRegistar.com

Апринт ООД

апринт, апринт оод, апринт оод софия, дизайн и изработка на рекламни пана и табели, изработка на рекламни пана и табели софия, качествен офсетов и тампонен печат софия, качествен ситопечат върху метал и стъкло, качествени печатни услуги софия, качествени полиграфически услуги софия, качествени рекламни решения софия, качествени светлинни реклами софия, качествено изпълнение на офсетов печат софия, качествено изпълнение на тампонен печат, многоцветен ситопечат софия, обслужване в печатната реклама софия, персонализация на опаковки софия, персонализация на сувенири софия, предпочитана фирма за реклани услуги софия, препоръчана фирма за реклани услуги софия, пълен цикъл на обслужване в печатната реклама, ситопечат върху pvc плексиглас и mdf софия, ситопечат върху текстил софия, фирма за изработка на рекламни пана софия, фирма за изработка на рекламни табели софия, фирма за рекламна дейност и услуги софия, фирма за стационарна външна реклама софия

Информация

Апринт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара, предлагаща иновации за качествени решения, с име на надежден и коректен партньор.

 

Специализирана с обхват на дейност в областта на полиграфията, обхващаща пълен цикъл на обслужване в света на печатната реклама - от дизайнерския и инженерен проект до окончателната изработка на широк спектър от продукти, включващи рекламни пана и табели, транспаранти, светлинни реклами, изрязване на плотер и апликация на автомобили, офсетов и тампонен печат, многоцветен ситопечат върху PVC, метал, стъкло, плексиглас, картони и хартии, сувенири и други видове материали и изделия, използвани във визуалната комуникация и рекламата.


Разполага със собствена печатна база, посредством която осигурява цялостен завършен цикъл на производството включващ:


- предпечатна подготовка


- печат, изходящ контрол


- опаковане и експедиране


Цялостното творческо и технологично оборудване на всички звена гарантират производствена гъвкавост и високо качество на продуктите.


Апринт ООД дължи своя успех на голямото старание и усърдна работа. Стреми се към уникалност и съвършество в съчетание с високо качество, базирано на дългогодишен опит и технически познание в областта на полиграфията.


Екипът от специалисти се стреми да върви напред, обновявайки и разширявайки своите познания и дейност, предлагайки подходящи решения, съобразно изискванията на клиентите.


Богатият полиграфически опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Апринт ООД да се утвърди като лидер и предпочитан партньор.

 

Контакти

АПРИНТ ООД

София, бул. Цариградско шосе 117
029741780, 029744860
0885239008
029741790