BGRegistar.com

Аница Хугасиян - Психолог-Консултант, Варна - Услуги

psymediator, psymediator varna, аница хугасиян, аница хугасиян квалифициран психолог, аница хугасиян психолог варна, аница хугасиян психолог консултант, депресивна терапия варна, депресивни консултации варна, добър психолог аница хугасиян, добър психолог варна, добър психолог във варна, добър психолог медиатор варна, извънсъдебно разрешаване на спорове варна, измерване на стрес варна, квалифициран психолог аница хугасиян, компютърна диагностика, компютърна диагностика на стрес варна, компютърно замерване на стрес варна, компютърно измерване на стрес, консултации и терапия при депресия варна, консултации по психология варна, консултации при депресия варна, консултация с психолог, консултация с психолог варна, медиатор аница хугасиян, медиатор варна, медиация, медиация варна, наложил се психолог варна, предпочитан психолог варна, предпочитан психолог медиатор, препоръчан медиатор аница хугасиян, препоръчан психолог аница хугасиян, препоръчан психолог във варна, препоръчан психолог медиатор варна, психолог аница хугасиян, психолог варна, психолог консултант аница хугасиян, психолог консултант варна, психолог медиатор варна, психологическа подкрепа варна, психологично консултиране, психологично консултиране варна, терапия при депресия варна, утвърден психолог варна

Услуги

Аница Хугасиян - Психологично консултиране

Психологията е наука за душата, целяща изследване и разработване на методи за подобряване на психичното и емоционално здраве.

 

Фокусът на психолога е насочен терапевтично към идентифициране на основните причини на емоционално страдание и модификация на мисли и поведение при хората и цели да помогне да се чувстват по-добре!


Психологично консултиране


Психичното благополучие е сред най-атрактивните теми в модерната психология през последните години. Все повече хора осъзнават колко важно и необходимо е да полагат грижи за своята емоционална стабилност и да получават психологическа подкрепа. Диманичното ежедневие се отразява на комуникацията между хората и те все по трудно споделят своите проблеми и грижи с приятели си.

 

Аница Хугасиян - Психологично консултиранеПсихологът работи с клинично здрави хора, които искат да положат грижи за своя собствен психичен свят. Ежедневно всеки от нас се сблъсква с житейски ситуации които ни поставят в условия на тестване на психологическата ни устойчивост. Това системно напрежение се проявява в хроничен стрес, който от своя страна води до нарушение във вегетативната нервна система, а на по късен етап е предпоставка за редица здравословни проблеми.

 

В зависимост от потребността на всеки човек, психологът работи за справяне с различни проблемни области като:

 

  • междуличностни отношения
  • конфликти в семейство
  • личностови разтройства и самооценка
  • тревожни разтройства - фобий , хипохондрия и паникатаки
  • депресия и депресивни състояния

 

Психологът с помощта на различни техники се стреми да помогне, за да може клиентът да развие своя собствен срит потенциал за справяне, в напълно защитена среда ( в кабинета на психолога) и в пълна конфиденциалност. Това е съвместна работа, затова е важно да се поддържа добра комуникативна връзка между клиента и терапевта.

 

Компютърно замерване на стрес

 

Аница Хугасиян - Компютърно замерване на стресКомпютърното замерване служи за ориентир на общото функционалното състояние, нивото на адаптацията и ресурса който притежава човешкия организъм. С помощта на апарат в рамките на 2 минути от дланите на ръцете се измерват показатели: Регистрация на ЕКГ с мониториране на показателите на функционалното състояние в реално време.

 

 

Медиация

 

Медиацията е доброволна и поверителна процедура за извънсъдебно разрешаване на спорове, при която неутрално лице - медиатор подпомага комуникацията между страните за да постигнат споразумение. Медиация може да се прилага при граждански, търговски, семейни, трудови и административни спорове.

 

Контакти

Аница Хугасиян - Психолог-Консултант

Варна, ул. Любен Каравелов 60
0888623888, 0886122272