BGRegistar.com

Амко-2 ЕООД

24 ч поддръжка на асансьори бургас, абонаментен сервиз на асансьори бургас, абонаментна поддръжка на асансьори бургас, абонаментно обслужване на асансьори бургас, аварийно обслужване на аварирали асансьори бургас, аварийно обслужване на асансьори бургас, аварийно обслужване на асансьорни уредби бургас, амко 2 еоод, амко 2 еоод бургас, асансьорни ремонти 365 дни в годината бургас, добър сервиз за асансьори бургас, качествен асансьорен сервиз бургас, качествени асансьорни услуги бургас, компетентни асансьорни техници бургас, обслужване на аварирали асансьори бургас, обслужване на асансьори бургас, обслужване на асансьорни уредби бургас, поддръжка и ремонт на асансьори бургас, поддръжка и сервиз на асансьори бургас, поддръжка на асансьори бургас, поддръжка на асансьорни уредби в сгради бургас, подръжка на асансьорни уредби бургас, препоръчан асансьорен сервиз бургас, препоръчана фирма за поддръжка на асансьори бургас, препоръчана фирма за ремонт на асансьори бургас, ремонт и поддръжка на асансьори бургас, сервиз и поддръжка на асансьори бургас, сервизно обслужване на асансьори бургас, сигурен сервиз за асансьори бургас, фирма за обслужване на асансьори бургас, фирма за поддръжка на асансьори бургас, фирма за ремонт на асансьори бургас, фирма извършваща ремонти на асансьори бургас

Информация

Информация


Амко-2 ЕООД е фирма специализирана в сервизно обслужване, ремонт и поддръжка на всички видове асансьорни уредби.


Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяване на техните нужди.


Услугите, които предлага и извършва Амко-2 ЕООД включват:

 

  • Абонаментно сервизно обслужване на всички видове асансьорни уредби.
  • Аварийно обслужване за освобождаване на хора от аварирали асансьори между етажи.
  • Обслужване на асансьорни уредби след сключване на договор съгласно Наредба за техническо обслужване и ремонт на асансьорни уредби.
  • Ремонт на асансьорни уредби - с абонаментен договор и без абонаментен договор.
  • Преустройство на стари асансьори и подемници - подменя повдигателни механизми, табла за управление, кабини, шахтни врати и други.
  • Монтаж на устройства за контрол на достъпа с чип.

 

Обектите, поддържани от Амко-2 се отличават с високо ниво на надеждност и сигурност.

 

Екип от тесни специалисти, осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните услуги. Мобилността на техниците гарантира възможност за бърза реакция при възникнали проблеми.

 

На разположение на клиентите е авариен екип - по всяко време на денонощието, 365 дни в годината. Дежурен техник (без почивен ден от 8: 30 - 17:00 ч.)


Фирмата притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си.

 

Амко-2 ЕООД предлага услуги по обслужване на асансьорни уредби след сключване на договор съгласно Наредба за техническо обслужване и ремонт на асансьорните уредби.

 

Стреми се да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти, предлагайки им услуги с най - добро качество.

 

 

Контакти:

 

град Бургас, к-с Славейков, бл. 55, вх. В, партер
тел.: 056860434, 0897893593
e-mail: amko2@abv.bg

 

 

Контакти

Амко-2 ЕООД

Бургас, ж.к. Славейков, бл. 55, вх. В, партер
056860434
0897893593