BGRegistar.com

АМЕТИСТ ООД

Информация

АМЕТИСТ ООД

Фирма АМЕТИСТ ООД е специализирана в извършването на заваръчни услуги и продажбата на консумативи и машини за заваряване. Дружеството предлага всичко за заваряването и прилагането на заваръчните технологии. Компанията разполага със сервиз, в който се извършва ремонт на заваръчна техника.

 

 

Дружеството работи в тясно сътрудничество с редица водещи международни компании. АМЕТИСТ ООД е официален дистрибутор на ESAB – Швеция, BOHLER – Австрия, Трафимет – Италия, OXYTURBO – Италия, OSBORN – Германия. Фирмата е дистрибутор още на БУЛФЛЕКС – България и KLINGSPOR – Германия. Всяка стока, предлагана от фирмата, притежава сертификат за произход и качество.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В магазините на АМЕТИСТ ООД работят висококвалифицирани специалисти. Получавате компетентно мнение, съвет или консултация при избора на подходящия за Вас продукт.

 

Познаването на материалите и поведението им при заваряване, заваръчните процеси и техника за тяхното реализиране са от основно значение. Фирма АМЕТИСТ ООД предлага пълно съдействие при избора на продукт или услуга.


АМЕТИСТ ООД предлага на своите клиенти:


- Техника


- Резервни части


- Сервиз


- Лизинг

 

- Консумативи


- Работно облекло


- Лични предпазни средства

 

 

Компанията разполага с 6 обекта, разположени в градовете Варна, София, Бургас и Шумен.


 

Дружеството е сертифицирано по ISO 9001-2000. 

 

 

 

 


„Всичко за заваряването и свързаните с него процеси!“

 

Контакти

АМЕТИСТ ООД

Варна, ул. Батак 9
052620793, 052602897
052602897