BGRegistar.com

Амби - АБ ООД

амби аб карлово , амби аб оод, висококачествени мебели от масив карлово, висококачествени подови настилки карлово, висококачествени стълби и стъпала карлово, двуслойни и трислойни дюшемета карлово, качествени паркети на достъпни цени карлово, мебели от масив на достъпни цени карлово, монтаж на подови настилки от масив, подови настилки с висока надеждност карлово, подови настилки с високо качество карлово, производител на елементи и дъски от бук, производител на елементи и дъски от дъб, производител на елементи и дъски от орех, производител на елементи и дъски от чам , производител на мебели от масив по поръчка карлово, производител на паркет карлово, рафинирани паркети от масив карлово, стълби и стъпала с висока надеждност карлово, фирма за циклене на подови настилки карлово, циклене на подови настилки карлово, циклене на подови настилки от масив

Информация

АМБИ - АБ ООД

Амби - АБ ЕООД Карлово

 

Амби - АБ ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град Карлово, ул. Васил Караиванов № 40 А. Обхватът на дейност е в областта на производството, търговията и услугите.

 

Изработва по заявка елементи и дъски от бук, дъб, орех, чам и мебели от масивна дървесина по поръчка. Фирмата извършва монтаж и циклене на всички видове подови настилки от масив.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Амби - АБ работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.


Екипът от професионалистите на Амби - АБ ще Ви помогнат с консултация относно желания от вас дървен под, или ще се погрижат вашия стар под, да изглежда като нов, лъскав и красив. Ако желаете монтаж на подова настилка или имате под, който се нуждае от грижа и внимание, се свържете с Амби - АБ или позвъните на телефон - 0889416226 относно извършването на монтаж или циклене на вашия паркет.


Амби - АБ е наложил се производител на паркет. Изработва и предлага рафинирани паркети от масив, двуслойни и трислойни, дюшемета и други видове подови настилки с високо качество. Традициите и високите технологии, с които дружеството разполага, ги е наложило, като най-добрите производители в бранша, водещи в експорта на паркет в България.

 

Паркетите, изработвани от компанията се отличават със специални обработки и оригинален финиш, допълвайки характерния облик на продуктите. Селектирани по специален начин, произведените дървени подови настилки се отличават с хармоничност и изтънченост, задоволявайки и най-претенциозните изисквания на клиентите.

 

Амби - АБ произвежда и предлага изключително богата продуктова гама от паркети, отговарящи на европейските стандарти: EN 13226:2010; EN 13228:2010; EN 13442:2013; EN 14342:2013.


В производството се използва основни дървесини, като Дъб, Орех, Череша, Бък, Ясен, Акация и други, предимно български видове. Извършва се обработка по най-съвременни технологии на UV покритие и лакове с най-нисък процент вредни емисии на водна основа, на реномирани европейски производители.

 

Амби - АБ предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната. Изпълнява специална обработка по заявка - състаряване, рендосване, обработка със специални покрития. Паркетите могат да бъдат третирани с пожароустойчиви лакове. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.


Амби - АБ е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Амби - АБ се стреми да отговори на желанията на своите клиентите, извършвайки широк спектър от услуги, които да внасят уют и спокойствие в техния дом и сигурност и практичност на работното им място.

Контакти

АМБИ - АБ ООД

Карлово, ул. Васил Караиванов 40 А
0887876516, 0889416226, 0888352559