BGRegistar.com

АМБИ - АБ ООД

Информация

АМБИ - АБ ООД

 

АМБИ - АБ ООД е фирма със седалище град Карлово, ул. Васил Караиванов № 40 А. Развива своята дейност в областта на производството, търговията и услугите.

 

АМБИ - АБ ООД изработва по заявка елементи и дъски от бук, дъб, орех, чам и мебели от масивна дървесина по поръчка. Фирмата извършва монтаж и циклене на всички видове подови настилки от масив.


Екипът от професионалистите на АМБИ - АБ ООД ще Ви помогнат с консултация относно желания от вас дървен под, или ще се погрижат вашия стар под, да изглежда като нов, лъскав и красив. Ако желаете монтаж на подова настилка или имате под, който се нуждае от грижа и внимание, се свържете с Амби - АБ ООД или позвъните на телефон - 0889416226 относно извършването на монтаж или циклене на вашия паркет.


АМБИ - АБ ООД е наложил се производител на паркет. Изработва и предлага рафинирани паркети от масив, двуслойни и трислойни, дюшемета и други видове подови настилки с високо качество. Традициите и високите технологии, с които дружеството разполага, ги е наложило, като най-добрите производители в бранша, водещи в експорта на паркет в България.

 

Паркетите, изработвани от компанията се отличават със специални обработки и оригинален финиш, допълвайки характерния облик на продуктите. Селектирани по специален начин, произведените дървени подови настилки се отличават с хармоничност и изтънченост, задоволявайки и най-претенциозните изисквания на клиентите.

 

АМБИ - АБ ООД произвежда и предлага изключително богата продуктова гама от паркети, отговарящи на европейските стандарти: EN 13226:2010; EN 13228:2010; EN 13442:2013; EN 14342:2013.


В производството се използва основни дървесини, като ДЪБ, ОРЕХ, ЧЕРЕША, БУК, ЯСЕН, АКАЦИЯ и други, предимно български видове. Извършва се обработка по най-съвременни технологии на UV покритие и лакове с най-нисък процент вредни емисии на водна основа, на реномирани европейски производители.

 

АМБИ - АБ ООД изпълнява специална обработка по заявка – състаряване, рендосване, обработка със специални покрития. Паркетите могат да бъдат третирани с пожароустойчиви лакове.

 

Контакти

АМБИ - АБ ООД

Карлово, ул. Васил Караиванов № 40 А
0887876516, 0889416226, 0888352559