BGRegistar.com

АЛФА ЛАВАЛ ЕООД

Информация

АЛФА ЛАВАЛ ЕООД

АЛФА ЛАВАЛ ЕООД е фирма със седалище град София, бул. Черни връх 1, ет. 6.

 

Развива своята дейност в областта на търговията и услугите. Извършва внос и търговия с индустриално оборудване, машини и системи, продажба на резервни части и услуги, свързани с внасяното оборудване, машини и системи.

 

АЛФА ЛАВАЛ предлага на българския пазар висококачествени и надеждни машини и съоръжения за транспортиране, загряване, охлаждане, сепариране и обработка на материали и продукти като химикали, растителни масла, напитки, нефтопродукти, отпадъчни води, лекарства, фармацевтични препарати и много други.

 

Alfa Laval - Швеция е водещ световен доставчик на продукти и решения за пренос на топлина, отделяне и флуиди чрез ключови продукти - топлообменници, сепаратори, помпи и клапани, играещи жизненоважна роля в области, които са от решаващо значение за обществото, като например енергийна оптимизация, защита на околната среда и производството на храни.

 

Продуктите предлагани от Alfa Laval се използвани в производството на храни, химикали, фармацевтични продукти, нишесте, захар и етанол. Използват се в областта на ядрената енергия, на борда на плавателни съдове, в инженерния сектор, минната индустрия и рафинерия сектор, както и за третиране на отпадните води.


Тези продукти се използват за пречистването на вода, намаляване на въглеродните емисии и минимизиране на консумацията на вода и енергия, както и за отопление, охлаждане, разделяне и транспортиране на храна.

 

С повече от 1900 патенти, Alfa Laval предлага в световен мащаб решения в области, които са от жизненоважно значение за обществото, както днес, така и за в бъдеще.


АЛФА ЛАВАЛ ЕООД предлага :

 

  • Индустриално оборудване, машини и системи и свързаните с тях резервни части и услуги.
  • Машини за хранително - вкусовата промишленост.
  • Оборудване и инсталации за отоплителни, климатични и хладилни системи.
  • Оборудване и машини за фармацевтичната промишленост.
  • Инсталации за обезводняване на утайки от пречиствателни станции за отпадни води.
  • Съоръжения за обезсоляване на морска вода.
  • Съоръжения, намиращи приложение в енергетиката.
  • Транспорт и обработка на химикали, растителни масла, нефтопродукти, отпадъчни води и фармацевтични материали.


Сервизеният център на АЛФА ЛАВАЛ ЕООД се намира в град Сливен, кв. Дружба, ул. Янко Сакъзов 2.

 

Разполага с екип от висококвалифицирани сервизни инженери, които с помощта на модерна фирмена апаратура и инструменти са на разположение на своите клиенти по всяко време за съвет, сервиз и консултация.

 

Благодарение на богатия си опит АЛФА ЛАВАЛ ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, изградила добър авторитет на българския пазара като коректен, търсен и предпочитан бизнес партньор.

 

Контакти

АЛФА ЛАВАЛ ЕООД

София, бул. Черни връх 1, ет. 6
029555666, 044674114
0889599699
029635500