BGRegistar.com

АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД

Информация

АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД

 

АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД e учредена през 1995 година със седалище град София, ул. Околвръстен път № 3, ет. 2.


Част от едноименния австрийски концерн, лидер в областта на търговията с алуминиеви, пластмасови и стоманени системи за врати, прозорци и фасади както и със соларни и фотоволтаични елементи.

 

Вече двадесет и две години успешно представя на българския пазар водещите световни марки SCHÜCO - Германия и JANSEN - Швейцария.

 

АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД е изключителен представител на марките Schuco и Jansen за България. Вносител на алуминиеви, пластмасови и стоманени профили и системи за остъкляване на прозорци, врати и други.

 

Централният офис на дружеството се намира в град София, с търговси представителства в градовете Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

 

Съвместно със своите партньорите АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти.

 

Основни партньори са : 

 

SCHUCO International KG - предлагаща основно профилни системи от пластмаса и алуминий за врати, прозорци, фасади, зимни градини, отваряеми елементи за врати и прозорци, преградни стени и витрини, стъклени покривни конструкции, балкони, бронирани системи, соларна техника, парапети, козирки, входни врати и портали, дистанционно управление за прозорци и врати, ролетни щори и первази.

 

JANSEN AG - швейцарско предприятие, чиято дейност е ориентирана към производството на стоманени профили за прозорци, врати и фасади, пожарозащитни и димопреградни врати, прозорци, витрини и портали.

 

Компанията е разработила системи, изработвани от неръждаема стомана.

 

Екипът от квалифицирани специалисти, зает в компанията е на Ваше разположение по всяко време - относно консултации и отговори на Ваши въпроси свързани със строителната техника, търговската мрежа и проектирането.

 

 

АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД - взаимно партньорство, персонално отношение, ориентираност към обслужването, лоялност и постоянство!

 

 

 

Контакти

АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД

София, Ул. Околовръстен път 3, ет. 2
028171920
0888846990, 0887248599
028171930