BGRegistar.com

Алта България ЕООД

алта българия, алта българия еоод, бързооборотни стоки софия, водещ дистрибутор на бързооборотни стоки, водеща търговска и дистрибуторска компания, дистрибутор на зехтини и масла del alma, дистрибутор на калмари в американски сос, дистрибутор на продукти campese, дистрибутор на продукти del alma, дистрибутор на продукти elabo, дистрибутор на продукти за дома и личната хигиена, дистрибутор на продукти за дома софия, дистрибутор на продукти за личната хигиена софия, дистрибутор на храни за домашни любимци софия, дистрибуция на патладжан с тахан, дистрибуция с бързооборотни стоки софия, предпочитана фирма за бързооборотни стоки, препоръчана фирма за бързооборотни стоки, продажба на зелени маслини с чесън, продажба на продукти elabo, продажба на продукти с марка ocean, търговия с бързооборотни стоки софия, фирма дистрибутор на бързооборотни стоки, фирма дистрибутор на захарни изделия софия, фирма дистрибутор на хранителни продукти софия

Информация

Алта България ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания учредена през 1992 година със седалище град София.


Наложила и утвърдила се на българския пазар, като една от водещите търговски и дистрибуторски компании в сферата на бързооборотните стоки.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Продуктовото портфолио на фирмата включва над 350 продукта под собствени търговски марки или ексклузивно представителство, структурирани в четири основни групи:

 

Хранителни продукти - Elabo, Del Alma, Pomi, Campese, Ocean, Neptun, Bakalland

 

Захарни изделия - Bonibon, Olips, Topitop, Love is…, Tofita, Jelibon, Freyma's

 

Храни за домашни любимци - Jungle; Jungle Optimum; Perritosnacks

 

Продукти за дома и личната хигиена - Mimosa

 
Маслиново масло Екстра Върджин

 

Приоритети на дружеството са обновяването и разгръщането на предлаганото портфолио с още висококачествени и здравословни храни.


Структурата, под която функционира дружеството, е следната:


- Администрация


- Търговски отдел, облсужващ ключовите клиенти, магазинната мрежа в София, чрез EX Van система, както и клиенти в страната посредством дистрибутори. Алта България разполага със собствен екип от обучени мърчъндайзери


- Маркетинг и реклама


- Складова база и собствен транспорт


Служителите, заети в Алта България ЕООД, са над 100 души, работещи в различните отдели на дружеството.


„Внимателно следим и избираме нашите продукти, за да предложим високо качество и удовлетворение на нашите клиенти“.

Контакти

Алта България ЕООД

София, бул. Ботевградско шосе 247
029515165
029540444