BGRegistar.com

Алеф Преводи ЕООД - Услуги

Услуги

 агенция за преводи алеф софия

 

Преводи от/на английски, руски, немски, френски, италиански, испански, турски, гръцки, словенски, сръбски и хърватски езици. Извършват се юридически /съдебни решения, договори, фирмена документация, свидетелства за съдимост и др./, медицински, икономически, технически и други специализирани преводи.


Писмени преводи:


Цената на услугата писмен превод зависи от срока за изпълнение и спецификата на превеждания текст и се определя като определена сума за 1800 знака с интервалите /characters with spaces/, което представлява една стандартна преводаческа страница.


Ценовите условия и срокове за услугата можете да намерите на сайта на Агенцията.


Легализация на официални документи с апостил в Министерство на правосъдието, в Министерство на образованието и науката и в Министерство на външните работи, заверка на документи в държавни учреждения, заверка на подписа на преводача. Цената за заверка на подписа на преводача и легализация в консулски отдел на МВнР зависи от обема, срока и вида на услугата и е съобразена с тарифата на МВнР за заверки и легализации на документи.


Допълнителна информация за цените и условията можете да откриете на сайта на Алеф Преводи ООД.


Устни преводи:


Цената на устните преводи се определя обикновено на час или ден в зависимост от вида на услугата, спецификата на тематиката и срока за изпълнение.


Редакция на превода – извършва се от заклет преводач по желание на клиента. При легализация на превода е задължително изискване.


Редакция от експерт-редактор – извършва се от специалист в съответната област, напр. медицина, право, по желание на клиента.

 

 

Контакти

АЛЕФ ПРЕВОДИ ЕООД

София, ж.к. Банишора, бл. 16, вх. А, ет. 2, ап. 5
028314740
0888979987
028314740