BGRegistar.com

Алеф Преводи ЕООД

Информация

 превдоаческа агенция Алеф София

 

Алеф Преводи ЕООД е дружество, създадено през 2007 година. Основният предмет на дейност на фирмата е извършването на преводачески услуги – устни и писмени преводи.


Алеф Преводи  работи по сключен договор с МвнР с номер 2145 от дата 14.01.2013 г., за извършване на официални преводи на документи и книжа от български на чужд език и от чужд език на български език.


Екипът от квалифицирани преводачи, работещи в Агенция за преводи АЛЕФ, е малък, но комептентен в сферата си на дейност.


Заетите преводачи в Алеф Преводи ЕООД извършват висококачествени устни и писмени преводи.


Услугите се извършват от и на следните езици: японски, английски, немски, френски, италиански, испански, полски, унгарски, турски, гръцки, словенски, сръбски и хърватски.


Агенцията предлага и извършва легализация на документи и други книжа в консулски отдел на МвнР.


Услугите на Преводаческа агенция АЛЕФ, са винаги изпълнени коректно спрямо клиента и качеството на преводите. Сроковете за изпълнение на всяка заявка винаги се спазват.


Всички писмени преводи, извършвани от Алеф Преводи ЕООД, отговарят на правилата на добросъвестната търговска практика за съответната услуга и приетите от Изпълнителя изисквания на Клиента.

 

Преводачи

Всички преводачи са подписали нотариално заверени декларации, че носят отговорност за верността на извършваните от тях преводи и отговарят на изискванията на МВнР за квалификация.


Агенцията разполага с преводач от английски език – юрист, преподавател в Медицински университет – София, инженер и други специалисти, които осигуряват професионално издържани преводи в съответната област.

Контакти

АЛЕФ ПРЕВОДИ ЕООД

София, ж.к. Банишора, бл. 16, вх. А, ет. 2, ап. 5
028314740
0888979987
028314740