BGRegistar.com

Алекс-2006 ООД

Информация

Информация

Алекс - 2006 ООД София - металообработване

 

Алекс 2006 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град София, бул. Цариградско шосе 133, 7-ми км., Сграда БИЦ-ИЗОТ, корпус 4.


Предметът на дейност включва повърхностна обработка на метали - всички видове галванични покрития - поцинковане, никелиране, помедняване, покалаяване и полимерни прахови покрития, реставрация на части от ретро автомобили и други.

 

Извършва повърхностно обработване и нанасяне на покрития ( боядисване ) върху метални повърхности.


Широко стъпила на българския пазар Алекс 2006 ЕООД се е наложила и утвърдила с високо качество и богат опит в галванизирането, полагането на полимерно - прахови покрити и боядисването на метални елементи.


Използват се висококачествени продукти и добавки, които гарантират качество на покритието и дълъг период на използване на детайлите.


Алекс 2006 ЕООД притежава сертификати, удостоверения и лицензи, подкрепящи възможностите на дружеството, гарантиращи качество и коректност на изпълнение.


В базата в град София, където се извършват галваничните, полимерно-праховите покрития и повърхностно обработване на метали са внедрени модерни технологии в галванизирането и полагането на защитни покрития върху метали, отговарящи на съвременните изисквания за качество, безопасност и ефективност.


Конкурентнате цени, кратките срокове и гъвкавост при изпълнение на поръчките са утвърдили позициите на Алекс 2006 ЕООД, като лидер в бранша, търсен и предпочитан партньор за работа.

Контакти

АЛЕКС-2006 ООД

София, бул. Цариградско шосе 133, 7-ми км., Сграда БИЦ-ИЗОТ, корпус 4
029743176
0888435299
029743176