BGRegistar.com

АЛЕКСАНДЪР ЛОГИСТИКС ООД

Информация

АЛЕКСАНДЪР ЛОГИСТИКС ООД

Александър Логистикс ООД е основана през 1994 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта, логистиката и спедицията.

 

Фирмата извършва спедиция на комплектни и частични товари, групажни услуги от и до всички Европейски дестинации, вътрешен транспорт и дистрибуция, корабен брокераж и чартъринг, транспорт с контейнери - FCL/LCL, въздушен и железопътен транспорт, управление на обществени складове под митнически контрол, митнически формалности, складиране, митническо представителство, застраховане, консултантство и услуги по интрастат.

 

Александър Логистикс разполага с четири съвременни високостелажни и групажни лицензирани склада под митнически контрол в град София - Казичене, разположени на площ от 11 000 квадратни метра.

 

В офисите на Александър Логистикс ООД, намиращи се в София - Казичене, Варна и Аерогара София работят повече от сто и двадесет квалифицирани служители, професионалисти с опит и стаж.

 

Александър Логистикс ООД е неизменен лидер в сферата на митническото обслужване с настоящ състав от петнадесет висококвалифицирани и опитни агенти. 

 

За времето на своето осемнадесет годишно съществуване компанията се е нложила и утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, успяла да изгради солидна мрежа от коректни транспортни партньори.

 

Компанията работи с информационни системи от последно поколение, като на всеки клиент се гарантира двадесет и четири часова информация за движението на неговите пратки и складовите наличности.

 

Александър Логистикс ООД се стреми да предоставя висококачествени услуги на своите клиенти, да консултира и предлага решения при умерени цени, осигуряващи рентабилността и просперитета на фирмата.

Контакти

АЛЕКСАНДЪР ЛОГИСТИКС ООД

София, кв. Казичене, ул. 3ти Март № 1
0228177701, 024006782, 028177766, 028177777
0897978787, 0897978744