BGRegistar.com

Аладин Фуудс ООД

Информация

АЛАДИН ФУУДС ООД

Аладин Фуудс ООД Аладин Фуудс ООД е правоприемник на Аладин Дюнер ООД, фирма създадена през 1998 година.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Фирмата притежава ресторанти и заведения за бързо хранене на територията на цялата страна. През годините обекти и специалитети на Аладин Фуудс стават добре познати във всички областни градове на България.

 

Основната цел на Аладин Фуудс е да предлага качествена и вкусна храна на своите клиенти. Всеки ден със старание и усмивка се приготвят и предлагат разнообразни специалитети. За направата на своите продукти фирмата използва най - качествените суровини и ги произвежда в условия, които отговарят на най - високите стандарти.

 

Аладин Фуудс се стеми храната, която приготвя, да бъде с най - доброто качество и винаги току - що приготвена. В приготвянето на всички храни, се използват най - добрите рецепти и практики.

 

Всеки, който е опитвал вкусните ориенталски специалитети, знае, че подобен оригинален и питателен вкус няма да открие другаде. Дори сосът, който се използва, е патентован. Храната на Аладин Фуудс е приготвена, така че да не можете да и устоите.  

 

Ароматът на прясно изпечен арабски хляб започва да се носи из село Цалапица през 2003 година. Арабските питки, които се произвеждат, са по оригинална рецепта и съдържат само брашно, мая, захар и сол. Капацитетът на призводство на  фурната е 68 000 питки дневно. Управител е Ани Михайлова.

 

Фабриката на Аладин Фуудс за разфасовка на пилешко месо стартира дейност през 2008 година в град Съединение. Оборудвана с най - модерните технологии, отговарящи на всички европейските изисквания. В нея работят над петдесет души, които са квалифицирани специалисти в областта на месопроизводството. Във фабриката се произвеждат разфасовки и заготовки от нераздробено птиче месо - охладени и замразени, заготовки от млени меса и шункови колбаси.

 

Екипът на Аладин Фуудс в момента се състои от близо шестотин души, професионалисти във всяка една от дейностите, които  се изпълняват.

 

Контакти

Аладин Фуудс ООД

Цалапица, ул. Иван Вазов № 4
070044744
0885888297