BGRegistar.com

АКВА ЛАНД КЪМПАНИ ЕООД

Информация

Фирма Аква Ланд Къмпани ЕООД е основана през 2010 година. Седалището на фирмата е в град Сливо поле. Компанията е единственият производител на системи за лентово капково напояване за територията на цяла България.

 

Продуктите, произвеждани от Аква Ланд Къмпани ЕООД са приложими в напояването, селското стопанство и градинарството.

 


Продуктовата гама на фирмата се оценява като изключително надеждна и качествена. Управителят на дружеството г-н Северин Митков е професионалист в областта с дългогодишен опит. Продуктите на фирмата са предпочитани не само у нас, но и в чужбина – Румъния, Сърбия, Гърция.

 


Системите за капково напояване на Аква Ланд Къмпани ЕООД са проектирани според международните стандарти за качество. Системите са предпочитани в процеса на отглеждане на плодове и зеленчуци. Продуктите на фирмата се произвеждат от висококачествена суровина. Компанията предлага разнообразни опции: разстояние, размери и работно налягане.

 

Аква Ланд Къмпани ЕООД е единствен производител за България на лентов капков маркуч и дава, на своите клиенти, 99% гаранция – писмена и заверена нотариално, за всеки произведен маркуч.

 

 

 

 

„НАШИЯТ ДЕВИЗ Е........ Ние не правим капково, за да печелим пари, ние печелим пари за да ви предложим по-добро качество на по-добра цена!!!!!!“

 

Контакти

АКВА ЛАНД КЪМПАНИ ЕООД

Сливо поле, ул. Хан Омуртаг 2
0897995358, 0897995357