BGRegistar.com

АкваСорс ЕООД

Информация

аквасорс еоод

AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и винаги остава вярна на своите основоположни принципи.

 


AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

 

Повече от 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

 

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки.

 

Истинската красота идва отвътре, но добрата козметика помага тя да се покаже в целия си блясък. Затова създадохме една ефикасна и лесна за употреба серия за естествено чиста и здрава кожа – серията Natural Being. В сърцето на нашата серия е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Продуктите са специално създадени с новозеландски активен мед и масло от манука, и най-чистите растителни съставки.

 

Natural Being дава онова средство, необходимо за възстановяване на хармонията и баланса на кожата. И всичко това без необходимостта от груби химикали, сложни продукти и процедури.

 

Абсолютно натурална козметика – само с три основни съставки:


Мед от манука – този забележителен мед връща жизненстта на кожата, като нежно стимулира възстановяването на клетките, чрез хидратиране и задържане нивата на влагата, без усещане за омазняване.

 

Масло от манука – избрахме това масло заради уникалните му антибактериални свойства, които подпомагат запазването на чиста и здрава кожа, без бактерии и петна.

 

Токоферол (витамин E) – подпомага предпазването на кожата от състаряващите ефекти от свободните радикали. При редовна употреба прави чудеса при белези и дехидратирана кожа.

 

Оригиналната, популярна и революционна светлинно-активираща се японска йонна четка за зъби Soladey-eco притежава изключителната способност да премахва плаката - доказано чрез клинични изследвания.

 

Изложена на какъвто и да е светлинен източник (флуоресцентна лампа в банята, обикновена крушка или слънчева светлина), фоточувствителната титаниева пръчица на Soladey-eco преобразува светлината в негативно заредени електрони (йони). Пръчицата освобождава тези йони, които, при взаимодействие със слюнката, привличат положителните (водородни) йони от киселината в зъбната плака. След това киселината се неутрализира и плаката се разпада - научен подход към по-здрава и чиста устна кухина! Пастата за зъби не е задължителна, за разлика от водата (слюнката), която е активната съставка – устната хигиена сега става не само натурална, но и икономична!

 

Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Предпазващият калъф Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как държите мини-микровълнова печка до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден. Използвайте мобилния си телефон по-безопасно - използвайте Call Safe.

 
Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.

 

Контакти

АкваСорс ЕООД

София, ж.к. Гоце Делчев, ул. Костенски водопад № 47, ет.1
070031003, 028581646, 028597004
028593169