BGRegistar.com

АкваСорс ЕООД

aquasource, aquasource водорасли, aquasource естествени продукти за здраве и енергия, aquasource ливър кленз, aquasource органичен витамин d, aquasource флексибилити, aquasource хранителни добавки, manuka honey night cream, manuka toning gel за всеки тип кожа, аквасорс, аквасорс еоод, аквасорс хранителни добавки, висококачествени хранителни добавки, естествени продукти за здраве и енергия, здраве и красота с aquasource, здравословен начин на живот чрез природни средства, здравословни естествени хранителни добавки, здравословни тонизиращи хранителни добавки, компания предлагаща хранителни добавки, крем за естествена хидратация муун райз, крем за мазна към нормална кожа manuka honey day, препоръчана фирма за хранителни добавки, течност aquasource водорасли, търговия на хранителни добавки и козметика, фирма за хранителни добавки и козметика, хранителни добавки за здраве и енергия, хранителни добавки и натурална козметика

Информация

аквасорс еоод

AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, като и днес остава вярна на своите основоположни принципи.

 


AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Придържа се към максимата, че най-прекият път към отличното здраве е сигурността, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

 

Повече от 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти, използвайки само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената, защото не влага средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито в лъскави опаковки.

 

AquaSource - хранителни добавки

 

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки.

 

Истинската красота идва отвътре, но добрата козметика помага тя да се покаже в целия си блясък. Затова създаде една ефикасна и лесна за употреба серия за естествено чиста и здрава кожа – серията Natural Being. В сърцето на тази серия е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Продуктите са специално създадени с новозеландски активен мед и масло от манука, и най-чистите растителни съставки.

 

Natural Being дава онова средство, необходимо за възстановяване на хармонията и баланса на кожата. И всичко това без необходимостта от груби химикали, сложни продукти и процедури.

 

Абсолютно натурална козметика – само с три основни съставки:


Мед от манука – този забележителен мед връща жизненстта на кожата, като нежно стимулира възстановяването на клетките, чрез хидратиране и задържане нивата на влагата, без усещане за омазняване.

 

Масло от манука – изборът на това масло е заради уникалните му антибактериални свойства, които подпомагат запазването на чиста и здрава кожа, без бактерии и петна.

 

Токоферол (витамин E) – подпомага предпазването на кожата от състаряващите ефекти от свободните радикали. При редовна употреба прави чудеса при белези и дехидратирана кожа.

 

Оригиналната, популярна и революционна светлинно-активираща се японска йонна четка за зъби Soladey-eco притежава изключителната способност да премахва плаката - доказано чрез клинични изследвания.

 

Изложена на какъвто и да е светлинен източник (флуоресцентна лампа в банята, обикновена крушка или слънчева светлина), фоточувствителната титаниева пръчица на Soladey-eco преобразува светлината в негативно заредени електрони (йони). Пръчицата освобождава тези йони, които, при взаимодействие със слюнката, привличат положителните (водородни) йони от киселината в зъбната плака. След това киселината се неутрализира и плаката се разпада - научен подход към по-здрава и чиста устна кухина! Пастата за зъби не е задължителна, за разлика от водата (слюнката), която е активната съставка – устната хигиена сега става не само натурална, но и икономична!

 

Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Предпазващият калъф Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как държите мини-микровълнова печка до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден. Използвайте мобилния си телефон по-безопасно - използвайте Call Safe.

 
Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.

 

Контакти

АКВАСОРС ЕООД

София, ж.к. Гоце Делчев, ул. Костенски водопад № 47, ет.1
070031003, 028581646, 028597004
028593169