BGRegistar.com

АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

Информация

 

АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ ЕООД е българска компания, уредена през 1999 г. със седалище град София, ул. Добруджа № 5, ет. 1.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Извършва комплексни счетоводни, одиторски и данъчни услуги на юридически и физически лица.


Утвърдила и наложила се счетоводна компания с богат, дългогодишен опит, предоставяща широк набор от счетоводни и бизнес услуги с високо качество. Предлага абонаментни счетоводни услуги и данъчни консултации.


Извършва трудово-правни и осигурителни консултации, регистрация по ЗДДС и други услуги, свързани с пълното счетоводно обслужване.


Предлага на своите клиенти – организация на счетоводно отчитане, текущо и годишно счетоводно приключване.


Съставя годишни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството и съобразно националните и международните счетоводни стандарти.

 

АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ предлага пълен набор от счетоводни услуги:

 

  • Счетоводство и персонал

 

  • Данъчно обслужване

 

  • Корпоративни финанси

 

  • Бизнес консултации

 

  • Фирмена регистрация

 

  • Данъчни консултации

 

  • Правни съвети

 

  • Одит


Работи при пълна конфиденционалност спрямо счетоводната дейност на своите клиенти, защитава техните интереси, предоставяйки им бързи, коректни и професионални услуги.


Клиенти на счетоводната компания са предимно български компании с чуждестранни собственици. През последните години компанията предоставя счетоводни, финансови и консултантски услуги на фирми, които работят на външните пазари в Европа, САЩ и Канада.


Екипът на АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ работи за своите клиенти, гарантирайки професионализъм, индивидуален подход и пълна конфиденциалност.


Счетоводна компания  Акаунтинг Сървисис България, ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.

 


АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ - наложила и утвърдила се счетоводна компания, лоялен и коректен партньор в счетоводното обслужване!

 

 

Екип

 

Екипът на АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ гарантира професионализъм, индивидуален подход и пълна конфиденциалност:

 


Гергана Спиридонова - финансов мендижър и собственик
Бакалавърска степен по Мениджмент на човешки ресурси и две Магистърски степени - Счетоводство и Финанси на предприятието. Основател и мениджър на Accounting Services Bulgaria.

e-mail: g.spiridonova@accountingservices.bg

 

 

Антония Тодорова - старши счетоводител
Бакалавър по Стопанско управление и магистър по Счетоводство и одит на нефинансовите предприятия. Част от екипа на Акаунтинг Сървисис България от девет години.

e-mail: a.todorova@accountingservices.bg

 

 

Йорданка Зъркова - старши счетоводител
Бакалавърска степен по Счетоводство и контрол и магистърска степен по Счетоводство. Предстои и придобиване на втора магистърска степен по Право. Част от екипа на Акаунтинг Сървисис България от три години.

e-mail: j.zurkova@accountingservices.bg

 

 

Надежда Мълчанкова - младши счетоводител
Бакалавър по Счетоводство.

e-mail: n.malchankova@accountingservices.bg

 

 

Петя Мишева - оперативен счетоводител
Бакалавър по Финансов контрол.

e-mail: p.misheva@accountingservices.bg

 

 

Контакти

АКАУНТИНГ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, ул. Добруджа 5, ет. 1
029818995
029818995