BGRegistar.com

Акаунтинг Сървисиз България ЕООД

акаунтинг сървисис българия, акаунтинг сървисис българия софия, богата гама от професионални счетоводни услуги, висококачествени счетоводни услуги софия, качествени данъчни консултации софия, качествено месечно счетоводно отчитане, коректен партньор в счетоводното обслужване софия, лоялен партньор в счетоводното обслужване софия, набор от комплексни счетоводни услуги софия, надежден партньор в счетоводното обслужване софия, наложила и утвърдила се счетоводна компания софия, партньор в счетоводството и бизнес услугите софия, професионални услуги в областта на счетоводството, първокачествени услуги в професионалния одит, счетоводна компания акаунтинг сървисис българия, счетоводна фирма с дългогодишен опит на пазара, счетоводна фирма с квалифициран персонал, фирма за професионални бизнес консултации, фирма за цялостно счетоводство, фирма за цялостно счетоводство софия, цялостни решения за потребностите на бизнеса

Информация

Информация

 

Акаунтинг Сървисиз България ЕООД е българска компания, уредена през 1999 г. със седалище град София, ул. Добруджа № 5, ет. 1.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Извършва комплексни счетоводни, одиторски и данъчни услуги на юридически и физически лица.


Утвърдила и наложила се счетоводна компания с богат, дългогодишен опит, предоставяща широк набор от счетоводни и бизнес услуги с високо качество. Предлага абонаментни счетоводни услуги и данъчни консултации.


Извършва трудово-правни и осигурителни консултации, регистрация по ЗДДС и други услуги, свързани с пълното счетоводно обслужване.


Предлага на своите клиенти – организация на счетоводно отчитане, текущо и годишно счетоводно приключване.


Съставя годишни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството и съобразно националните и международните счетоводни стандарти.

 

Акаунтинг Сървисиз България предлага пълен набор от счетоводни услуги:

 

  • Счетоводство и персонал

 

  • Данъчно обслужване

 

  • Корпоративни финанси

 

  • Бизнес консултации

 

  • Фирмена регистрация

 

  • Данъчни консултации

 

  • Правни съвети

 

  • Одит


Работи при пълна конфиденционалност спрямо счетоводната дейност на своите клиенти, защитава техните интереси, предоставяйки им бързи, коректни и професионални услуги.


Клиенти на счетоводната компания са предимно български компании с чуждестранни собственици. През последните години компанията предоставя счетоводни, финансови и консултантски услуги на фирми, които работят на външните пазари в Европа, САЩ и Канада.


Екипът на Акаунтинг Сървисиз България  работи за своите клиенти, гарантирайки професионализъм, индивидуален подход и пълна конфиденциалност.


Счетоводна компания  Акаунтинг Сървисис България, ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.

 


Акаунтинг Сървисиз България - наложила и утвърдила се счетоводна компания, лоялен и коректен партньор в счетоводното обслужване!

 

 

Екип

 

Екипът на Акаунтинг Сървисиз България гарантира професионализъм, индивидуален подход и пълна конфиденциалност:

 


Гергана Спиридонова - финансов мендижър и собственик
Бакалавърска степен по Мениджмент на човешки ресурси и две Магистърски степени - Счетоводство и Финанси на предприятието. Основател и мениджър на Accounting Services Bulgaria.

e-mail: g.spiridonova@accountingservices.bg

 

 

Антония Тодорова - старши счетоводител
Бакалавър по Стопанско управление и магистър по Счетоводство и одит на нефинансовите предприятия. Част от екипа на Акаунтинг Сървисис България от девет години.

e-mail: a.todorova@accountingservices.bg

 

 

Йорданка Зъркова - старши счетоводител
Бакалавърска степен по Счетоводство и контрол и магистърска степен по Счетоводство. Предстои и придобиване на втора магистърска степен по Право. Част от екипа на Акаунтинг Сървисис България от три години.

e-mail: j.zurkova@accountingservices.bg

 

 

Надежда Мълчанкова - младши счетоводител
Бакалавър по Счетоводство.

e-mail: n.malchankova@accountingservices.bg

 

 

Петя Мишева - оперативен счетоводител
Бакалавър по Финансов контрол.

e-mail: p.misheva@accountingservices.bg

 

 

Контакти

Акаунтинг Сървисиз България ЕООД

София, ул. Добруджа 5, ет. 1
029818995
029818995