BGRegistar.com

АКАДЕМИКА 2011 ЕАД

Информация

АКАДЕМИКА 2011 ЕАД

Академика 2011 ЕАД е със седалище град София.

 

Стопанисва и предлага за ползване държавни имоти в София и страната. Това са едни от най - големите спортни обекти в България, които предоставят възможност за провеждането на спортни и културни мероприятия.

 

По - значимите обекти в активите на дружеството са - Зимния дворец на спорта, зала Фестивална и стадион Академик.

 

Академика 2011 ЕАД разполага със спортни зали подходящи за над двадесет вида спорт, футболни игрища, за класически така и мини - футбол, тенис кортове, плувен басейн, фитнес център и ледени пързалки.

Добрите условия, които предоставят спортните обекти и спортните съоръжения, тяхната многофункционалност, изградената нужна инфраструктура към тях и не на последно място отличната им локация ги прави търсени и желани за провеждане на масови, културни и спортни мероприятия.


Ако сте професионален спортист или просто любител на спорта, ако искате да поддържате форма или да разнообразите ежедневието си, ако сте почитател на футбола или обичате баскетбола, ако волейбола е вашата игра, ако искате да плувате или да поиграете тенис, ако в забързаното ежедневие търсите място, за да разпуснете и да се заредите с енергия, то в прелаланите от Академика 2011 ЕАД спортни комплеси ще намерите точното място за спорт.

С оглед големият обем на участници и зрители на изброените мероприятия, възможността за извършване на рекламна дейност, включваща рекламни пана, билбордове, рекламни промоции по време на мероприятия, аудио и видео заставки по време на мероприятията, дават възможност за рекламна дейност на много високо ниво.


Академика 2011 ЕАД предлага възможност за един завършен, целогодишен продукт, съобразен с целогодишната рекламна стратегия на съответния рекламодател, възможността за рекламна площ на няколко различни национално значими обекта едновременно и отлично балансиран, като локация и продължителност във времето пакет за рекламна услуга, съобразени с най - специфичните изисквания на фирмите рекламодатели.

 

Контакти

АКАДЕМИКА 2011 ЕАД

София, ж.к. Гео Милев, Студентско общежитие, бл.3 А, ет.1
024894473