BGRegistar.com

АЙ ЕМ ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Информация

АЙ ЕМ ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Ай Ем Джи Инженеринг ООД е фирма със седалище гр.София, ж.к. Стрелбище, ул. Дедеагач 40, офис 3.

 

Занимава се с проектиране, доставка, изграждане, монтаж и сервиз на климатични, отоплителни, вентилационни и газови системи.

 

Предлага на своите клиенти техника с високо качество на реномирани марки - Daikin, DAEWOO, Toshiba, General, Mitsubishi, Panasonic, LG и Samsung.

 

От 2003 година Фирмата е избрана за централен сервиз на климатична техника с марка DAEWOO и MATSUSHITA за България.

 

Ай Ем Джи Инженеринг ООД е официален сервиз на продуктите на фирмите - Ромстал България ЕООД и Висман България ЕООД.

 

Разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с опит, гарнтиращи кратки срокове при повикване за отстраняване на технически проблем или взимане на решение при изграждане на нови системи.

 

Ай Ем Джи Инженеринг ООД е сертифицирана по система за управление на качеството EN ISO 9001.

 

За да се осигури по - дълъг период на екплоатация на техниката е необходима редовна профилактика и поддръжка. В частност климатичната техника има нужда от постоянство при поддръжката, за да се предотвратят нежелани повреди и скъпи ремонти.

 

Ай Ем Джи Инженеринг ООД се стреми да предлага възможно най - добри условия на своите клиенти, като за това предлага различни възможностти за абонаметна поддръжка.

 

Висококвалифицираният персонал е в състояние да отреагира на Вашата заявка двадест и четири часа, седем дни в седмицата, без почивен ден, с време за реакция  до два часа.

 

Абонаметните планове са гъвкави и предлагат различни възможности за профилактиране, ремонт и поддръжка на съоражения, в зависимост от желанието на клиента.

 

Контакти

АЙ ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

София, ж.к. Стрелбище, ул. Дедеагач 40, офис 3
029582705, 070014400
029582793