BGRegistar.com

Аеро ЕООД - Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

АЕРО ЕООД

Аеро ЕООД произвежда и предлага сглобяеми къщи ECOHOUSE. Сградите, които произвежда фирмата се изграждат на панелен принцип. Върху предварително залят бетонов фундамент се анкерират основни греди върху които се монтират панелите и колоните между тях. В горния край на панелите се полага поясна греда, която се захваща както към панелите, така и към всички колони на сградата. Над поясната греда се изгражда покривната конструкция.

 

Сградите могат да бъдат на един или два етажа. 

 

Панелите се изработват в производствена база на фирмата от плоскости OSB - 3, като между двете плоскости се вгражда минерална вата 100 мм. За да бъдат дистанцирани двете плоскости от OSB се вграждат в панелите и дървени греди, които при монтаж на сградата служат и като конструктивни елементи.

 

След монтажа на сградата от вътрешна страна на панелите се полага още един пласт минерална вата 50 мм, преди направата на вътрешната облицовка, която може да бъде гипскартон, ламперия, ПВЦ облицовка или други подобни в зависимост от желанието на клиента.

 

Електроинсталациите се полагат между вътрешната облицовка и вътрешния пласт минерална вата, което гарантира пожарната безопастност на сградата. Така общата дебелина на стените достига 180 мм, като се постига  коефициент на топлопроводимостна стените U=0.28W/м2 при норма U=0,35W/м2. 

 

От външна страна панелите могат да се шпакловат и боядисат с фасаген, да се облицоват с ламперия, плочи от камък, теракот, гранитогрес или друга облицовка, да се нанесе минерална мазилка или да се положи допълнителна топлоизолация – всичко зависи от желанията на клиента.

 

При монтажа на сградата всички конструктивни греди и колони се скриват в панелите, така че не се виждат след завършване на сградата.

 

Покривната конструкция се изгражда също от дървени елементи. На покрива се полагат плоскости OSB - 3 или панели /по желание на клиента/, върху които се полагат битумни, керамични, ламаринени или ПВЦ керемиди или се застила с хидроизолационна хартия с посипка.

 

Всички дървени елементи, включително и плоскостите OSB, вложени в конструкцията на сградата са предварително импрегнирани с импрегнатор за дървесина против вода, насекоми, гъби и плесен, което гарантира дълговечност на цялата конструкцията на сградата.

Контакти

Аеро ЕООД

Ямбол, ул. Луда Камчия 7
046663456, 046661213
0889301225