BGRegistar.com

Аеро ЕООД

аеро еоод ямбол, вносител на ръчни инструменти knipex, вносител на ръчни инструменти ямбол, дървесни пелети за отопление ямбол, машини за гора и градина на керхер, машини за гора и градина на керхер и хускварна, машини за гора и градина на хускварна, машини за гора и градина ямбол, машини за гората и градината husqvarna, машини за гората марка husqvarna, машини за градината марка husqvarna, парково и улично осветление ямбол, пелети за отопление ямбол, производител на глобяеми къщи екохаус, производител на глобяеми сгради екохаус, производител на сглобями къщи ямбол, производство на дървени пелети ямбол, производство на дървесни пелети ямбол, ръчни инструменти knipex ямбол, ръчни инструменти книпекс ямбол, сглобяеми къщи ecohouse ямбол, сглобяеми сгради екохаус, сглобяемите къщи екохаус, търговец на машини за гора ямбол, търговец на машини за градина ямбол, търговия с машини за гората ямбол, търговия с машини за градината ямбол

Информация

Аеро ЕООД

Аеро ЕООД Ямбол - електроинструменти и консумативи

 

Аеро ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2007 година със седалище град Ямбол.

 

Дружеството е приемник на дейността на фирма ЕТ Аеро - Петър Карамарков.

 

Първоначалната дейност на фирмата включва изграждане на електро - инсталации и кабелизации - силови и съобщителни мрежи, паркови и улични осветления. Изградила множество обекти, инвестирани от БТК, НЕК, EVN и много други по - малки инвеститори.

 

От 1993 година Аеро ЕООД става оторизиран търговец на електроинструменти и консумативи за тях с марката BOSCH - Германия.

 

През 1995 година фирмата започва да търгува и с машини за гората и градината с марката Husqvarna - Швеция.

 

През 1999 година фирмата отваря магазин и в град Стара Загора.

 

От 2007 година Аеро ЕООД е вносител на ръчни инструменти с марката KNIPEX - Германия и на малка строителна механизация - трамбовки, виброплочи, фугорези, машини за шлайфан бетон и други с марка MASALTA - Китай.

 

В търговския обект на фирмата се предлагат и пневматични инструменти GAV - Италия, компресори, агрегати, градинска техника Gardena и други.

 

За всички предлагани машини има налични консумативи и резервни части. Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Аеро ЕООД непрекъснато разширява обхвата на дейността си и от 2010 год. стартира производство на сглобяеми екокъщи на панелен принцип, като фирмата сама изработва технологията за производство на панелите за къщите. 

 

През 2013 год. фирмата закупува необходимите машини и започва производство на дървесни пелети, уползотворявайки отпадъчние стърготини от производството на сглобяемите къщи.

 

Спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност, Аеро ЕООД е отворена е за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата фирмата да се наложи като лидер в своя бранш. Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

 

Контакти

Аеро ЕООД

Ямбол, ул. Луда Камчия 7
046663456, 046661213
0889301225