BGRegistar.com

Аеро ЕООД

Информация

Аеро ЕООД

Аеро ЕООД Ямбол - електроинструменти и консумативи

 

Аеро ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2007 година със седалище град Ямбол.

 

Дружеството е приемник на дейността на фирма ЕТ Аеро - Петър Карамарков.

 

Първоначалната дейност на фирмата включва изграждане на електро - инсталации и кабелизации - силови и съобщителни мрежи, паркови и улични осветления. Изградила множество обекти, инвестирани от БТК, НЕК, EVN и много други по - малки инвеститори.

 

От 1993 година Аеро ЕООД става оторизиран търговец на електроинструменти и консумативи за тях с марката BOSCH - Германия.

 

През 1995 година фирмата започва да търгува и с машини за гората и градината с марката Husqvarna - Швеция.

 

През 1999 година фирмата отваря магазин и в град Стара Загора.

 

От 2007 година Аеро ЕООД е вносител на ръчни инструменти с марката KNIPEX - Германия и на малка строителна механизация - трамбовки, виброплочи, фугорези, машини за шлайфан бетон и други с марка MASALTA - Китай.

 

В търговския обект на фирмата се предлагат и пневматични инструменти GAV - Италия, компресори, агрегати, градинска техника Gardena и други.

 

За всички предлагани машини има налични консумативи и резервни части. Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Аеро ЕООД непрекъснато разширява обхвата на дейността си и от 2010 год. стартира производство на сглобяеми екокъщи на панелен принцип, като фирмата сама изработва технологията за производство на панелите за къщите. 

 

През 2013 год. фирмата закупува необходимите машини и започва производство на дървесни пелети, уползотворявайки отпадъчние стърготини от производството на сглобяемите къщи.

 

Спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност, Аеро ЕООД е отворена е за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата фирмата да се наложи като лидер в своя бранш. Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

 

Контакти

Аеро ЕООД

Ямбол, ул. Луда Камчия 7
046663456, 046661213
0889301225