BGRegistar.com

АДО КОМЕРС ООД

Информация

Информация

 АДО КОМЕРС ООД е българска компания, учредена през 2003 г. със седалище град Варна.

 

Развива дейност в областта на търговията и услугите.

 

Специализирана в продажба и сервиз на касови апарати, фискални принтери, електронни везни, POS системи, бар код скенери, потребителски софтуер за магазин, ресторант, склад, видео наблюдение, системи за охрана и консумативи за тях.

 

АДО Комерс е лицензиран сервиз за продажба сервиз и обслужване на всички видове фискални устройства, POS системи, електронни везни, бар код четци, в гаранционен и извън гаранционен период с възможност по адрес на обекта.

 

Предлага иновативни решения в изграждането, функционирането и поддръжката на POS системи за магазини, ресторанти, търговски комплекси както и на малки търговски обекти.


Поддържа всички видове фискални устройства както и консумативи за тях на водещите фирми в бранша като Елтрейд, Датекс, Тремол, Дейзи, ЗИТ, Еликом, Оргтехника и други.


АДО Комерс ООД обслужва както град Вана и региона, също така и регионите Слънчев Бряг, Шумен, Албена, Добрич, Силистра и други.

 

Извършва обучение и консултации с клиенти на фискални устройства и потребителски софтуер.


Стреми се да отговори на високите изисквания на своите клиенти, предоставяйки обслужване на високо професионално ниво с необходимото коретно отношение и бързина.

 

 

 С грижа за клиента 24 часа 7 дни в седмицата

 

 

Адрес на офис:

град Варна
ул. Никола Кънев 11 А
тел.: 052604701, 0897872747
е-mail : ado.varna@gmail.com

 

 

 

Контакти

АДО КОМЕРС ООД

Варна, ул. Никола Кънев 11А
052604701
0897872747