BGRegistar.com

АДИФАРМ ЕАД

Информация

АДИФАРМ ЕАД

Адифарм ЕАД е създадена през 1994 година със седалище град София.

 

Вече две десетилетия работи с грижа за здравето на хората.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фармацевтична фирма, чиято дейност е насочена в две основни направления - разработване, производство и продажба на лекарства и производство и продажба на хранителни добавки.

 

През годините Адифарм ЕАД се наложи и утвърди името си като производител на качествени, ефективни и безопасни лекарства, достъпни за всеки пациент.

 

Натрупала голям опит през годините, стриктно следвайки амбициозна инвестиционна програма, днес Адифарм разполага със своя производствен корпус над 4000 квадратни метра на територията на град София.

 

Заводът е оборудван със съвременни, високопроизводителни машини от най - ново поколение и има потенциал за производство на голяма гама капсулни и таблетни форми. Цялото производство е сертифицирано по GMP.

 

Адифарм ЕАД е търсен и предпочитан бизнес партньор. Работи в активно сътрудничество с водещи световни фармацевтични компании и има договори за съвместно производство и доставка.

 

Притежава собствени търговски марки. Има регистрирани и в процес на регистрация множество продукти, производство и продажби над сто търговски марки.

 

Продуктите на Адифарм са добре позната не само на българския пазар, а така също и на пазарите в чужбина.

Контакти

АДИФАРМ ЕАД

София, бул. Симеоновско Шосе № 130
028602000