BGRegistar.com

Адео - Mayoral

mayoral, mayoral адео, адео mayoral, аксесоари за деца mayoral, бебешки буйки и дрехи mayoral, бебешки и детски обувки mayoral, блузи и тениски за момчета mayoral, гащеризони за момичета mayoral, детски дрехи mayoral, детски дрехи оналйн mayoral, детски дрехи онлайн, детски сандали mayoral, дънки и клинове за момичета mayoral, испански детски дрехи mayoral, кецове за момичета mayoral, колекция детски дрехи mayoral 2018, комплекти mayoral, къси панталони за момичета mayoral, къси панталони за момчета mayoral, магази на детски стоки адео пазарджик, маркови дрехи mayoral, нова колекция детски дрехи mayoral, онлайн магазин за детски дрехи mayoral, онлайн магазин за детски стоки марка mayoral, онлайн магазин за испански дрехи mayoral, онлайн търговия детски стоки марка mayoral, разнообразие от качествени детски стоки пазарджик, разнообразие от модели за малки дами и господа, рокли блузи якета и комплекти mayoral, рокли и блузи за момичета mayoral, якета за момичета и момчета mayoral

Информация

Информация

 

Адео - Иванел ЕООД е българска компания със седалище град Пловдив.

 

Развива дейност в областта на търговията. Специализирана в търговия на дребно с облекла.

 

Предлага бебешки и детски дрехи и обувки, първокласни продукти на Испанската марка MAYORAL, за да се чувстват деца удобно, а същевременно и елегантни. Голямо разнообразие от модели за малки и по-големи, за спорт и свободно време.

 

Облеклата предлагани от Адео - Иванел са удобни и практични, изработени от висококачествени тъкани, в съчетания от вълна, памук, полиестер, вискоза и ликра, съобразени с най - новите модни тенденции.


Разнообразие от модели, материи и цветове, ръстова номерация и професионална консултация от специалист при избора на облекло са утвърдили Адео - Иванел като предпочитан търговец от потребителите в България.

 

Ако нямате време и възможност да пазарувате във фирмения магазин, може да посетите ОНЛАЙН МАГАЗИНА на адрес www.adeo.bg и да направите своята покупка онлайн.

 

Още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, успява да се наложи на пазара.

 

Екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент.


Компанията се представлява от г-жа Нели Атанасова в качеството на Управител.


град Пазарджик , ул. Втори Януари №3
Телефон: 0895332133

 

Работно време
от 10:00 ч. до 18:30 ч.

 

адео магазин за детски стокиадео магазин в пазарджик

Контакти

АДЕО - ИВАНЕЛ ЕООД

Пловдив, ул. Самара 5
0899332133
032966799