BGRegistar.com

Агросистем АД

информация

Агросистем АД МонтанаАгросистем АД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Монтана, ул. Никола Вапцаров №10.

 

Дружеството развива дейност в северозападна България и повече от 25 години, е официалният вносител за България на пълния асортимент машини на френския концерн Pubert - световен лидер в разработката и производството на машини за поддръжка на терени и градини: мотофрези, мотоблокове и самоходни храсторезачки.

 

 Агросистем АД Монтана

Машините са произведени във Франция с патентованата марка Pubert и за марките Honda, Husqvarna (Electrolux), Staub, Sarp, Solo, като 60% от продукцията се изнася в над 40 държави.

 

 

Агросистем АД е фирма, наложила и утвърдила посредством качеството и коректността в своята работа. Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Предлаганита мотофрези, мотоблокове и самоходни храсторезачки са с уникални проектантски и технически решения, целящи да превърнат високото качество в тяхна неизменна характеристика. Осигурено е сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти.

 

Разширявайки постоянно предлагания асортимент, Агросистем АД се развива и продължава да изненадва своите клиенти с разнообразие от качествени изделия на конкурентни цени.

 

От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Държи на коректността, бързо обслужване и качество на предлаганите изделия.

 

Агросистем АД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Фирмата се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Агросистем АД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Компанията се представлява от г-н Любен Цанков в качеството на Управител.

Контакти

Агросистем АД

Монтана, ул. Никола Вапцаров 10
096301359